Amistós a Vilafranca

El primer equip de l’Olot afronta una setmana atípica amb un amistós al camp del FC Vilafranca, equip de la Tercera Divisió, en el marc dels actes del 110è aniversari de la seva fundació. Una prova que servirà al tècnic Arnau Sala per donar minuts als jugadors menys habituals i fins i tot algun juvenil abans de l’important partit contra l’Hospi. 

El partit serà demà dimecres a les 8 del vespre al Camp Municipal d’Esports de Vilafranca i l’entrada serà gratuïta. El conjunt del Penedès milita a la Tercera Divisió catalana, categoria on actualment ocupa el 14è lloc amb 11 punts. Després de l’entrenament del matí, Arnau Sala donarà la llista de convocats i tot apunta que estarà farcida de jugadors que no han gaudit de massa protagonisme en el campionat de lliga, també d’altres que estan sancionats per al proper partit (Enric i Canal) i per aprofitar per donar oportunitats als joves talents que pugen del juvenil com el porter Àlex Campos, el central Lluc Banús o el davanter “Pepu” Soler. En definitiva, un test de nivell per mantenir el ritme competitiu després de la victòria contra el Sant Andreu i per continuar la preparació per al transcendental duel de diumenge a les 12 del migdia al camp de l’Hospitalet, que està empatat a 12 punts amb els olotins a la classificació.

Leave a Reply