CAN CARBASSERES

CAN CARBASSERES és una antiga fleca especialitzada en l’elaboració de la coca de llardons, el tortell adobat de matafaluga i el pa artesanal. Estan situats al bell mig d’Olot i tenen un vincle especial amb la UEO, com es pot comprovar en el marcador de l’Estadi Municipal. 

A Can Carbasseres elaboren els pans de manera tradicional, tal com l’han transmès de pares a fills des de 1892, quatre generacions de la família dedicades a aquest ofici. Els productes són variats, artesanals i fets amb la màxima cura tant en l’elaboració com les seves matèries primeres. A més del pa fet amb llenya, els seus productes característics són la coca de llardons i el tortell adobat de matafaluga, que ja s’han convertit en dos elements representatius de la gastronomia de la ciutat d’Olot i de la comarca de la Garrotxa.

La Unió Esportiva Olot i Can Carbasseres tenen una vinculació ben visible per a tots aquells aficionats que es desplacen a l’Estadi. I és que en el marcador del camp s’hi pot veure el logotip i també els clàssics tortells de la coneguda fleca, que serveixen per donar forma al número de gols anotats per l’Olot i per l’equip visitant. Una iniciativa original que sempre genera curiositat als conjunts rivals, seguidors i periodistes que visiten el Municipal olotí.

 

ANUNCI CARBASSERES

 

Formes de contacte:

C/ Sant Rafel, 5.  17800 Olot (Garrotxa) Telf: 972 26 08 59

http://www.benbedolot.cat/

Leave a Reply