FONTFREDA

Fontfreda Pintures és una empresa familiar, amb més de 80 anys d’història, que es dedica a la comercialització de pintures i materials per a la decoració així com de les eines necessàries per a la seva aplicació. Un negoci que també dóna un cop de mà al projecte de la Unió Esportiva Olot. 

L’àmbit de treball d’aquesta empresa olotina comprèn tota la província de Girona i la comarca de l’Osona. Disposen de magatzems i punts de venda a Olot i Figueres i tenen la ferma voluntat de ser presents, ben aviat, en altres punts de la zona. Treballen amb primeres marques del sector, sobretot en pintura decorativa. Ofereixen un gran ventall de productes i serveis per a les indústries, també treballen amb fustes i vernissos, en el món de l’automoció, les belles arts i per a eines i maquinària.

La filosofia de Fontfreda Pintures és la d’una empresa de servei i en aquest sentit procuren oferir-ne el millor possible als clients: tant pel que fa a la qualitat i preu dels productes que porten com en l’assessorament tècnic que els poden donar. És per aquest motiu que s’han envoltat d’un equip de professionals molt ben preparats el qual tenen sempre en continua formació. Fontfreda Pintures és una altra de les empreses que creu fermament en el projecte de la UEO i posa el seu gra de sorra pel bon desenvolupament econòmic del club olotí.

Forma de contacte:

Avinguda d’Antoni Gaudí, 23 / 17800 (Olot) / 972 26 29 26 / info@fontfredapintures.com

http://fontfredapintures.com/web/

Leave a Reply