Propera missió: conquerir Ses Illes

La UEO viatja a Mallorca amb la intenció d’assolir uns tres punts molt necessaris per trencar la ratxa de dos empats consecutius. Després de moltes setmanes, Arnau Sala té tots els jugadors disponibles per assaltar Son Malferit (diumenge, 12h), l’escenari d’un Atlètic Balears que és cuer però s’ha reactivat després del triomf a Lleida. 

Després de quedar-nos amb mal regust de boca per la manera com es va produir l’empat contra el Badalona, cal aixecar-se ràpidament en la visita al camp de l’Atlètic Balears. Un desplaçament sempre atractiu, tot i que els mallorquins estaran crescuts després de la sonada victòria al camp del Lleida Esportiu (0-3). És el cuer, sí, però l’Olot faria bé de no relaxar-se i de prendre precaucions per treure quelcom de positiu de Son Malferit, la nova casa dels de Nico López. Dos empats seguits han frenat el ritme dels garrotxins, que segueixen massa a prop de la zona de descens en una categoria més igualada que mai. S’ha de tornar a recuperar la contundència al darrere i a davant, seguir produint ocasions, i més amb la tornada d’Enric Gallego després de quatre partits de sanció. La bona notícia és que, després de molts partits, el tècnic bagenc té tota la plantilla a la seva disposició i per tant, n’haurà de descartar quatre que no es desplaçaran a Ses Illes.

La prèvia d’Arnau Sala: “Ens hem recuperat anímicament i hem intentat corregir coses. Quan fem el més difícil, que és avançar-nos en el marcador, hem de ser més conservadors i aprendre a no desaprofitar els avantatges que tenim. El nostre tarannà és ofensiu, però hem de tenir el cap fred i ser prudents. L’Atlètic Balears és el cuer però ve de guanyar a Lleida fent un molt bon partit. Juguen un estil força directe, tenen experiència al darrere, gent bona a les bandes com Fullana  i qualitat a davant com Chando”.

Si mirem els precedents a les Illes Balears en general, les estadístiques no somriuen gaire al club olotí, que ni hi ha guanyat ni tan sols hi ha puntuat. El de diumenge serà el cinquè desplaçament en la història de l’Olot a Mallorca; el curs passat es van patir dues derrotes (Atlètic Balears i Constància), la temporada 1978/1979 van caure contra l’Sporting Mahonés, i la primera visita va ser l’any 1958/59 amb desfeta contra el Constància.

Baixes: cap.

Convocatòria: per confirmar.

Foto: David López, a la gespa de Magaluf, en el duel de la temporada passada. // Núria Rincón

Leave a Reply