La jornada al futbol base (8 i 9 de novembre)

LES CRÒNIQUES

Ha tornat a rodar amb força la pilota aquest cap de setmana al camp del Morrot. Competitivitat al màxim, condicions adverses i rivals durs de rossegar… tot i que el balanç global és prou satisfactori i ens ha deixat 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes en tot el planter de la Unió Esportiva Olot. Bones intencions per seguir creixent amb esforç i constància.

Ripollès 7- 4 Aleví A

Derrota dolorosa dels olotins en un partit vistós i amb alternatives en el marcador.

Aleví B 5-1 Bons Aires

Partit dominat de cap a peus pel nostre Aleví B contra la penya Bons Aires. El joc va ser fluït i la intensitat va ser molt elevada. Els gols van arribar en el tram final de l’enfrontament degut al plantejament defensiu del rival.

Doble Set 7-1 Aleví C

Bon inici de partit de l’aleví C en les dues primeres parts, on es va gaudir d’un bon joc però no del tot ben trenat. A l’inici de la tercera part va arribar l’empat a un. Una bona reacció de l’equip local i un canvi d’arbitratge, més permissiu, van provocar que el partit s’endurís més del normal i els jugadors de Delgà i Carré no es concentressin del tot en el joc.  Un resultat injust, però sense cap aspecte a retreure als nostres joves futbolistes.

Aleví D 3-2 Sant Gregori

Un matx molt travat amb jugadors de segon any, on l’Olot li va costar trobar el joc per dins i per les bandes. Els tres gols van arribar en les tres úniques jugades amb cara i ulls que van elaborar els de casa. Les dianes visitants, culminades per força i alçada.

Infantil A 0-1 Argentona

Resultat injust segons els tècnics, després del bon futbol i de les ocasions que va generar l’Olot, donant molt poques opcions a l’Argentona. Tot i això, els de Vegas i Juvateny es van fer un gol en pròpia porteria en els primers minuts. En tot moment, es va buscar l’empat però la pilota no va voler entrar. A seguir treballant.

Boscdetosca 1-1 Infantil B

L’escenari es presentava bastant favorable. Bon joc, domini del partit en totes les facetes i ocasions clares fins que en el minut 25 i amb 0-1 en el marcador, un contraatac del Boscdetosca va agafar desprevinguda la defensa olotina i el porter va fer caure el davanter local i va ser expulsat. Un davanter va haver de posar-se sota els pals i l’Olot va jugar en inferioritat numèrica la resta del partit. En un altre contraatac, els locals van clavar el gol de la igualada. A la segona part, els nois de Farrés i Xerry van sortir decidits a buscar els tres punts i van disposar de moltes oportunitats que no es van culminar. Un empat a un amb regust amarg.

Bescanó 1- 7 Infantil C

Partit controlat de principi a fi. Molt bona primera part amb domini de la pilota, molta possessió i ocasions de gol (0-4 al descans). A l’inici de la segona hi va haver una mica de descontrol i això va provocar que el Bescanó tingués més arribada i pogués aconseguir el gol de l’honor. Després d’això, la UEO va tornar a prémer l’accelerador per situar un contundent 1-7 en el marcador.

Cadet A 2-3 Vilassar

Un xoc intens que no va tenir un dominador clar. Els visitants es van mostrar durs i contundents amb un estil on predominava el joc aeri i directe. Es van avançar amb un 0-2 fins que l’Olot va aconseguir l’empat gràcies a l’esforç i a la dedicació dels jugadors. Però a falta de deu minuts, el Vilassar va marcar el 2-3 definitiu.

Porqueres 2-7 Cadet B

El Cadet B de Segona Divisió va tenir un partit còmode i amb molts passatges de bon futbol, tot i que es va perdre la intensitat en alguns moments arran de la superioritat en el joc, reflectida àmpliament en el resultat final.

Bàscara 3-0 Juvenil B

Després d’última victòria obtinguda, el nostre Juvenil B no va poder mantenir la bona ratxa i va caure amb claredat al municipi empordanès. Un enfrontament complicat i condicionat pel vent en contra, el pitjor enemic d’aquest esport. A més, la falta d’efectivitat va ser l’altre handicap del conjunt olotí, incapaç de marcar cap gol. 

Juvenil A 3-3 Girona B

Derbi gironí marcat per una alta intensitat en el joc i un ritme trepidant. Els dos conjunts van anar a buscar la victòria des d’un primer moment per tal de poder ser més regulars en els seus resultats. Fruit d’això, es va poder veure un partit amb alternances en el marcador. S’avançaven els visitants però l’Olot empatava abans del descans. A la segona part, el bloc que entrenen Rafel Iglesias i Cesc Solé van aconseguir un avantatge de 3-1 que es va reduir en els minuts final, fins a acabar amb el 3-3 definitiu. Un punt agredolç però sense res a retreure als jugadors ja que ho van donar tot.

LA PROPERA JORNADA:

 112 Partits temp 16-11-14

agenda2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply