La maledicció de Ses Illes (ATB 2-0 UE Olot)

Com en tots els precedents històrics, l’Olot torna amb les mans buides de Mallorca tot i fer una primera part molt seriosa. Un penal, força discutible, i una jugada aïllada han sentenciat els de la Garrotxa, que han dominat però sense tenir fortuna en la finalització de  les jugades.

Amb poc ens fan molt, i ja en van unes quantes vegades. La Unió Esportiva Olot ha vist trencada la ratxa de tres partits sense conèixer la derrota aquest migdia a Son Malferit, unes visites a Balears que segueixen sense ser gens productives al llarg de la història. La primera part ha estat clarament olotina, amb un gran domini de la possessió de la pilota tot i que ha costat aprofundir fins a l’àrea dels mallorquins. Les oportunitats més clares han estat una rematada de Carlos, fregant el pal, i una internada de Coro, que s’ha entrebancat just quan ja havia superat el porter i ho tenia tot a favor per marcar. L’Atlètic Balears amb prou feines s’ha acostat, fruït del bon treball defensiu de l’Olot, però ha tret petroli d’una tímida empenta de Maestre a Ripoll, que l’àrbitre ha assenyalat com a penal. Una acció bastant rigorosa que ha comportat el gol de Cristian (35′), que ha enganyat Wilfred des dels onze metres. Un resultat força injust al descans, vist els mèrits dels garrotxins, que han ofert una imatge més que notable.

La represa s’ha iniciat amb una UEO intensa, reactivada i amb ganes de capgirar el resultat desfavorable. Però ben aviat s’ha trobat amb una altra plantofada; centrada precisa d’Artabe i excel·lent cop de cap de Ripoll des de dins l’àrea. El segon gol ha estat especialment dolorós ja que els balears continuaven sense crear excessiu perill i era l’Olot qui proposava i generava joc ofensiu. En aquest sentit, Uri Santos ha pogut retallar distàncies amb un xut que ha marxat lleugerament desviat. L’entrada d’Enric Gallego, després de quatre partits de sanció, ha estat el darrer cartutx d’Arnau Sala, malgrat que la teranyina dels de Nico López ha estat impossible de perforar. El que ho ha intentat ha estat Canal, amb una canonada que ha escopit el travesser. Novament, la sort ens ha girat l’esquena i l’Atlètic Balears ha deixat de ser cuer amb la primera victòria com a local. Els de la Garrotxa hauran de recuperar-se d’aquesta desfeta amb la visita d’un rival de prestigi, l’Hércules, diumenge que ve al Municipal (16:30).

FITXA TÈCNICA

Atlètic Balears: Víctor, Damià, Artabe, Mairata, Guasp (Alomar, 80′), Esteban (c), Ripoll, Cristian, Chando, Fullana (Nando, 74′) i Carlos Rodríguez (Ignasi, 68′)

Olot: Wilfred, Canal, Canelada (Argi, 56′), Germán, Rojas (c), Sielva, Carlos Martínez, Maestre (Héctor 56′), Uri (Enric, 66′), David López i Coro.

Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez. Ha amonestat a Artabe i Ignasi (ATB) i a Canelada, Héctor i Enric (UEO).

Gols: 1-0, Cristian, de penal (35′), 2-0, Ripoll (53′).

Incidències: tretzena jornada de lliga al camp de Son Malferit amb la presència d’uns 500 espectadors, una trentena arribats des d’Olot.

 

 

 Foto: onze inicial de l’Olot avui a Son Malferit. //  Guiem Sánchez

Més imatges: http://www.cdatb.com/cronica-atletic-balears-2-0-olot/

 

Leave a Reply