Consulta el fullet de l’Olot-Hércules

fulleto herculesAbans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge, amb el titular ‘Sense por’, inclou una anàlisi de l’Hércules, la crida d’unitat del vestidor amb declaracions de Carlos Martínez i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca el Cadet B, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada a l’aplicació oficial de la UEO i a la iniciativa emprenedora de l’Escola Cor de Maria. El desplegable és un pòster de David Corominas.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet

Leave a Reply