L’Olot confia en Rodri com a nou tècnic

Antonio Rodríguez Sarabia, conegut com a “Rodri”, substitueix Arnau Sala i agafa el timó de la Unió Esportiva Olot amb l’objectiu de capgirar la mala ratxa de resultats. L’actual preparador físic, Martí Matabosch, serà el seu ajudant. El nou tècnic serà presentat demà a la tarda després del seu primer entrenament. 

El relleu d’Arnau Sala serà un vell conegut de la casa, que va entrenar l’Olot ara fa dues temporades. En la seva primera etapa, Rodri va demostrar els seus coneixements i la seva capacitat per liderar el grup. Amb ell com a entrenador, fent parella amb Àlex Terma, l’actual director esportiu, la UEO va signar un gran inici de temporada a Tercera Divisió, un any que culminaria amb l’ascens històric a Segona B. El barceloní també va fer molt bona feina com a coordinador del futbol base i va implantar-hi un segell propi.

Rodri, nascut el 28 de gener del 1971, va gaudir d’una llarga trajectòria com a futbolista en equips com l’Hospi, el Nàstic, el Palamós o el mateix Olot (2002-04). Com a tècnic, va començar com a segon entrenador i home de confiança de Raül Agné en la seva etapa al Girona i en l’última experiència al Cádiz.

Metòdic, treballador i amb un estil de joc ben definit, el nou entrenador coneix bé el club, l’entorn i la categoria per intentar aixecar els ànims d’una plantilla que no passa pel seu millor moment a nivell de resultats. L’ajudant de Rodri serà l’actual preparador físic, Martí Matabosch, que compaginarà les dues funcions. El primer repte del renovat cos tècnic serà dissabte a les 6 de la tarda a l’Antonio Puchades de Paterna contra el València Mestalla, un rival directe en la lluita per eludir el descens.

Demà a la tarda, es farà la roda de premsa de presentació del nou tècnic amb la presència del president, Joan Agustí, el vicepresident esportiu, Dionís Cros, el director esportiu, Àlex Terma i el nou entrenador, Rodri. Serà just després del seu primer entrenament i l’acte tindrà lloc al bar ATN de l’Estadi Municipal a partir de les 18:30.

Foto: Rodri, amb Terma, en la seva primera etapa al club. // David Planella

Leave a Reply