Arnau Sala deixa de ser l’entrenador de l’Olot

Arnau Sala, juntament amb el seu ajudant Xavi Punsí, no seguirà entrenant la Unió Esportiva Olot. Des del club estem molt agraïts per la seva tasca al capdavant de l’equip, que aquesta temporada no ha trobat la línia de resultats que tots desitjàvem, fet que ha precipitat aquesta decisió tan dolorosa. 

El tècnic bagenc marxa amb el cap ben alt. Com a persona ha estat exemplar i no podem retreure el compromís i la implicació que ha tingut amb el grup. El curs passat, en una situació molt complicada, va agafar el timó a mitja lliga i va aconseguir el gran objectiu de la permanència. Aquesta nova campanya, per les circumstàncies que siguin, l’equip no pogut tenir una continuïtat de bons resultats i és per això que la junta directiva ha pres aquesta decisió per intentar revertir la dinàmica negativa.

L’entrenament d’aquest matí anirà a càrrec del preparador físic, Martí Matabosch, i us seguirem informant en properes notes de premsa.

Des d’aquí, desitjar tota la sort del món a l’Arnau Sala i en Xavi Punsí i tornar-los a agrair bona la feina que han realitzat com a entrenadors del nostre club.

Leave a Reply