La jornada al futbol base (22 i 23 de novembre)

LES CRÒNIQUES

Arriba el moment de passar revista a l’actualitat del futbol base, que ens ha ofert una nova jornada de lliga amb unes estadístiques de 7 victòries, 3 empats i 1 derrota en els diversos equips del club. Això ja va rutllant, la maquinària cada vegada carbura millor!

Boscdetosca 2-8 Aleví A

Un matx dominat en tot moment pel nostre Aleví A, tot i que a la mitja part el resultat força més ajustat (1-3). El joc va millorar a partir de la tercera i sobretot en la quarta part, quan van anar caient els gols.

Aleví B 2-0 Sils 

Partit molt igualat contra un rival directe a la part alta de la classificació. La primera part va ser dominada pel conjunt olotí, que va veure’s recompensat amb un gol en el tram final. A partir d’aquí, l’equip visitant va posar setge a la porteria local però la defensa es va mostrar molt sòlida. En els últims instants, una jugada treballada a pilota parada va significar el 2-0 favorable al nostre Aleví B, un triomf molt meritori.

Gironès Sàbat 5-3 Aleví C

Imprecisions, falta d’intensitat, descontrol i mala col·locació defensiva van ser els factors determinants que van decantar la balança pel costat del Gironès Sàbat, dominador i autor de les ocasions de més perill. El partit, però, va estar obert fins a mitjans de l’últim quart, quan finalment els gironins es van avançar per dos gols, una llosa massa pesada que va certificar la derrota del l’aleví C de Delgà i Carré.

Aleví D 4-6 Celrà 

Un enfrontament que es va posar molt de cara marcant en el primer minut, tot i que dos minuts després el Celrà ja va igualar el resultat. I és més, els visitants van avançar-se i l’Olot va anar a remolc durant tot el partit. Cada vegada que s’acostaven en el marcador, un error o la mala fortuna els tornava a distanciar. El Celrà era un equip físic i contundent, que els garrotxins no van trobar la manera d’atacar tot i la gran actitud dels jugadors intentant crear joc, fet que deixa els tècnics ben orgullosos.

Infantil A 5-0 Girona

Victòria important de la UEO, que va sortir molt concentrada en els primers minuts i això es va veure reflectit en el marcador (3-0). En la recta final del primer temps, el Girona va gaudir de la possessió però en cap moment va generar perill. Després d’anar al descans amb 4-0, els gironins van sortir a intentar remuntar el partit però els de Vegas i Juvanteny de seguida van marcar el cinquè, fet que els va apoderar la pilota i el control fins al xiulet final.

Ripollès 1-3 Infantil B

L’Infantil B visitava el camp del cuer però sabien que no seria gens fàcil. El Ripollès està donant símptomes de voler abandonar l’última posició i va sortir al camp amb molt d’ordre i deixant pocs espais. Abans del descans, l’Olot va obrir la llauna a la sortida d’un córner, cosa que va provocar que els locals s’estiressin i arribessin amb més facilitat. A la segona, amb el 0-2 ja en el marcador, un error defensiu va permetre als ripollesos escurçar diferències, però una magnífica vaselina va sentenciar el duel. Felicitar el porter aleví Clau pel seu debut com a infantil a causa de les lesions.

Anglès 1-4 Infantil C

Partit difícil, que es va complicar de bon principi amb un gol de falta directa molt bon executada. Amb l’avantatge inicial, l’Anglès va superar l’Olot en els primers minuts per força i intensitat, però a partir de l’empat a un, el nostre equip va agafar confiança i va controlar molt bé la resta del partit, guanyant 1-2 al descans i rematant la feina a la segona amb l’1-4 definitiu.

Cadet A 3-1 Manlleu 

Un enfrontament molt intens amb un bon desplegat desplegat pels locals, que van portar el ritme del partit amb moltes opcions ofensives i tapant bé les sortides del rival.

Banyoles 1-3 Cadet B

Primera part bastant dolenta, amb poca intensitat i un joc poc fluid. A la segona, els de Luque i Clavaguera van ser capaços de posar més ritme en les seves accions i el joc va ser molt més enllaçat per arribar a generar oportunitats i finalment resoldre el partit.

Juvenil A 1-1 Banyoles

El derbi gironí entre olotins i banyolins va finalitzar amb empat a un. Els dos equips arribaven amb la necessitat d’endur-se els tres punts per tal d’anar complint els seus objectius i possiblement, degut a aquest fet, es va veure  un partit molt disputat però poc vistós que va acabar amb un repartiment que no satisfà a cap dels dos. Ara toca treballar fort durant la setmana, ja que el proper partit serà la visita al camp del líder, el Sabadell, que encara està imbatut.

Sant Feliu 2-0 Juvenil B

Derrota a domicili dels jugadors entrenats per Iñaki Codinach i Pau Obrador. El futbol no va ser just amb l’Olot, ja que va ser l’únic equip que va proposar joc davant un rival molt directe i dur. El Juvenil B va tenir moltes ocasions de gol però la sort els va girar l’esquena. Els tècnics creuen que el joc cada vegada és millor i que els resultats tard o d’hora arribaran.

L’AGENDA DE LA PRÒXIMA JORNADA:

114 Partits temp 30-11-14 (2)

Agenda24-11

Leave a Reply