A fer bo el tòpic a Paterna

Amb l’estrena de Rodri a la banqueta, l’Olot busca un revulsiu per enterrar el sotrac de dues derrotes seguides. Demà la tarda, al camp del València Mestalla (18h), intentaran emular la magnífica actuació del curs passat per fugir de la zona conflictiva. Al davant, un filial jove i irregular que només té dos punts més que els garrotxins, fet que encara dóna més importància al partit. 

Entrenador nou, victòria segura? Tant de bo es fes realitat la dita a l’Antonio Puchades de Paterna. Ha estat una setmana moguda a la UEO, que no ha de fer perdre de vista la situació delicada de l’equip. Els jugadors estan motivats i amb la intenció de canviar el xip amb l’arribada del nou inquil·lí de la banqueta, Antonio Rodríguez “Rodri”, que des de dimarts ja treballa a ple rendiment. És bàsic superar el Mestalla per marcar un punt d’inflexió a nivell moral i lògicament, per la qüestió aritmètica, ja que els valencians són un rival directe, tenen dos punts més i en cas de guanyar-los els superaríem a la taula. Un bloc eminentment molt jove i sense gaire experiència, el de Curo Torres, que està pecant d’irregular però que disposa d’elements a tenir en compte al davant com Àlex López i l’ex de l’Hospi Ibán Salvador.

La prèvia de Rodri: “Estic tranquil i amb ganes d’ajudar i començar a competir. Aprofitarem la línia d’Arnau Sala i farem algun retoc per augmentar les prestacions de l’equip. Veig els jugadors amb predisposició a treballar, són empleats de l’Olot i han d’estar per sobre de tot, han de rendir al màxim. El de demà és un partit transcendental, el Mestalla és un filial amb tot el que comporta; gent jove, ràpida, preparada físicament i hem d’intentar aprofitar la seva inexperiència”.

L’últim i únic precedent al camp del Mestalla porta molt bons records als olotins, que fa uns mesos es van imposar (0-3) en una autèntica exhibició col·lectiva amb gols de David López i Coro (2), sublim. Amb Arnau Sala a la banqueta, es completava la quarta victòria consecutiva i es feia un pas molt important cap a la permanència. Tot plegat, amb el suport d’una trentena de valents de la Grada UE Olot que demà tornaran a animar l’equip, esperant repetir el gran triomf del curs passat i tornar del viatge amb un somriure d’orella a orella.

Baixes: cap.

Convocatòria: per confirmar.

 

Foto: Jugadors i afició, celebrant l’espectacular victòria de la temporada passada a València. // www.somosche.com

Leave a Reply