La jornada al futbol base (29 i 30 novembre)

LES CRÒNIQUES

Cap de setmana passat per aigua a la Garrotxa, fet que va comportar la suspensió d’alguns aparellaments del nostre futbol formatiu. És el cas del Santjoanenc-Infantil C o el Figueres-Cadet A. D’altres es van començar però s’hauran de reprendre en una altra ocasió, com el Granollers-Infantil A o el Sabadell-Juvenil A. De la resta de la jornada, ens quedem amb les 5 victòries aconseguides, a més d’un empat i una derrota.

Aleví A 5-4 Quart

Partit vistós i atractiu, en el qual la UEO va anar per feina des de bon principi, malgrat que l’equip es va relaxar amb el 5-2 i el Quart va retallar distàncies fins a situar el 5-4 definitiu.

Quart 1-4 Aleví B

Un enfrontament molt dur davant d’un rival que va proposar una bona sortida de pilota i va estar molt ben posicionat. Després del primer gol, però, el nostre Aleví B va agafar confiança, va marcar ràpidament el segon i va seguir ben col·locat en defensa, mostrant una gran verticalitat en situacions de contraatac.

Aleví C 7-3 Coma Cros

Al camp del Morrot es va poder presenciar un inici de partit passat per aigua i també amb pluja de gols sobre el camp. Primera part 100% de la UEO, que va acabar amb un plàcid 5-0. La pluja va afluixar al mateix temps que la intensitat dels nostres jugadors. El triomf no va perillar en cap moment i els de Delga i Carré van demostrar que van encaixant les peces i mica en mica es va formant un molt bon equip. 

Amer 3-2 Aleví D

Un duel completament dominat en totes les facetes del joc, llàstima de tres errors defensius que van provocar els tres gols amerencs. Els de la Garrotxa van tenir opcions d’empatar fins a l’últim minut del matx, però no van estar encertats en la finalització. En definitiva, un gran partit segons els nostres tècnics, que es mostren orgullosos de la plantilla de la qual disposen i els animen a continuar treballant fort.

Infantil B 2-2 Peralada

Prova de foc per l’Infantil B, que el visitava un dels capdavanters de la igualada lliga del grup 16 de Primera Divisió. Molta intensitat en els primers compassos sota la pluja. Poc abans de la mitja part, un error en la pressió va permetre una bona combinació del Peralada, que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. A la represa, els olotins van sortir concentrats i amb moltes ganes, i així va ser com es va capgirar el marcador (1-2). La llàstima és que a les acaballes del partit, la mala sort va fer que un rebuig toqués en un jugador local i els empordanesos aconseguissin rascar un empat in-extremis.

Cadet B 15-1 La Canya

Partit molt còmode per part de l’Olot, dominant totes les fases del partit i amb moltes arribades, fet que va propiciar una nova golejada dels de Luque i Clavaguera.

 Juvenil B 6-2 Esplais

45 minuts de bon joc van ser suficients per guanyar el compromís contra els Esplais. El nostre Juvenil va ser  clarament superior al rival, amb un bon joc col-lectiu i un predisposició molt positiva per endur-se el tres punts. Una victòria per seguir sumant i per seguir treballant amb ganes i il·lusió.

Sabadell 0-1 Juvenil A (suspès al minut 13)

Els olotins visitaven el camp del líder i abans que s’hagués de suspendre el partit (minut 13), ja havien pogut agafar un avantatge de 0-1. No obstant, queden més de 77 minuts per jugar i molta feina per fer.

LA PROPERA JORNADA (no hi ha lliga, només partits endarrerits):

Partits temp 7-12-14

 agenda7-12

 

 

 

Leave a Reply