La Grada i la UEO, més solidaris que mai

Aquest cap de setmana, la Grada UE Olot habilitarà diversos punts de recollida de joguines noves per als nens més necessitats. La campanya es realitzarà amb la col·laboració de la Creu Roja i la Unió Esportiva Olot, que també demana la col·laboració dels aficionats en el partit contra l’Alcoià de diumenge a les 12 del migdia. 

El club olotí i la seva penya principal demostren novament la solidaritat i el caràcter benèfic sumant-se a la campanya “Cap nen sense joguina” que cada any impulsa la Creu Roja quan s’acosten les festes nadalenques. Durant la pretemporada ja es va celebrar una jornada solidària en col·laboració amb Càritas Garrotxa, i aquest cop s’ha triat el partit contra l’Alcoià (diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal) per animar a tots els aficionats a donar un cop de mà als nens que més ho necessiten en aquesta dates tan assenyalades i familiars.

Paral·lelament a l’acció de la Unió Esportiva Olot, la Grada UE Olot durà a terme la mateixa iniciativa, el dissabte a la tarda, amb un recorregut on instal·laran diversos centres de recollida a la ciutat d’Olot. L’objectiu és recollir el màxim de joguines noves possibles per ajudar a la Creu Roja a distribuir-les durant aquestes festes de Nadal. Aquest és el “planning” de la jornada que ens han facilitat els membres de la Grada:

Grada joguines

 

Així que ja ho sabeu, a posar el vostre granet de sorra i a col·laborar amb aquesta bona causa, que veritablement val molt la pena, i més en el temps que corren. Ara més que mai, cap nen sense joguina! La UEO i la Grada, units en el solidaritat!

Leave a Reply