Recaptar punts per una bona causa

Quatre dels últims sis punts han permès dibuixar una línia de millora en el rendiment de l’Olot, que té al davant una veritable prova de foc al Camp d’Esports de Lleida (diumenge, 17h). Els locals, un dels conjunts més fiables del grup, posaran a prova les evolucions dels homes de Rodri, que busquen un cop d’efecte per albirar la zona mitja i menjar-se els torrons sense maldecaps.

Treure petroli a domicili. Aquesta és la voluntat de la UEO abans d’acabar l’any 2014. Al davant, dos enfrontaments prou complicats, primer a Lleida i després a Vila-real. Però seguint el tòpic del partit a partit, ens centrarem en l’empresa lleidatana, un equip que competeix de meravella i també juga bé a futbol. Enfilat a la part alta de la taula (3r amb 27 punts), el seu hàbitat natural, els d’Imanol Idiakez no solen fer concessions a casa, tot i que la relliscada contra l’Atlètic Balears obre la porta a la sorpresa. L’Olot ja ha demostrat que té arguments per fer mal fora de casa (Paterna) i que sap estar a l’alçada contra rivals d’entitat (empat contra l’Alcoià), una trajectòria recent que convida a l’optimisme. El tècnic Antonio Rodríguez recupera el lateral Rubén Canelada i el porter Gianni Cassaro, un cop complerts els partits de sanció, però tindrà la baixa del davanter Enric Gallego, amb molèsties a l’abductor.

Ells també hi seran. Un desplaçament, el de la Terra Ferma, que comptarà amb la presència d’un autobús d’aficionats de la Grada UE Olot, que animaran l’equip amb la seva predisposició habitual. Els membres de la penya d’animació, que ja van ser a Paterna, sortiran havent dinat cap a terres lleidatanes. Encara queden places disponibles a l’autocar, per més informació contacteu amb Marc Olivas (649 13 73 98).

La prèvia de Rodri: “Hem d’intentar sumar els màxims punts possibles per acabar la primera volta lluny de les posicions de descens. El Lleida és un equip molt intens, agressiu i que desgasta molt físicament. No ens ha d’intimidar el seu camp, de grans dimensions, hem d’utilitzar les nostres armes per intentar guanyar. Ells tenen molta potència i múscul, però amb els nostres senyals d’identitat com l’esperit, el coratge i el sentiment,  intentarem igualar la seva condició física”.

Precedents: l’Olot ha visitat la capital del Segrià en diverses ocasions des de la temporada 1957-58. En total, 7 partits amb un balanç de 6 victòries locals i un sol triomf olotí, el del curs 1968-69 per 2-3, en un equip on hi jugaven Jordi Prat i Jordi Danés, dos dels futbolistes amb més partits al club. La temporada passada, en un xoc polèmic, la UEO va caure al Camp d’Esports per 3-2 amb remuntada in-extremis dels locals. A part de la lliga regular, Olot i Lleida també van jugar al camp del Manresa una promoció de l’any 1940 (FOTO 1) amb golejada garrotxina (5-1) i  es van veure les cares en la Copa del Rei del 1983 (FOTO 2), aquest cop sense gols (0-0) i amb l’eliminatòria per als de la Garrotxa. Aquesta és una informació de Pep Solés, president de l’Associació d’Exjugadors de l’Olot:

        passat2passat1

                                   (FOTO 1 )                                                             (FOTO 2)

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Enric Gallego.

 

Foto:  Coro i un jugador del Lleida, lluitant en el duel del curs passat al Municipal. // Martí Albesa-UE Olot 

 

 

Leave a Reply