Decideixen els petits detalls (Vila-real B 1-0 UE OLOT)

L’Olot veu tallada la línia ascendent de resultats i marxa de vacances de Nadal amb un regust amarg després de caure per la mínima contra el filial del Vila-real. Els garrotxins han estat a l’alçada d’un gran rival i han disposat de les ocasions més destacades, però una diana de Nahuel, molt oportú, ha dictat sentència. 

El filial groguet, també conegut com el submarí, ha parat els peus a una UEO que arribava com un coet. I la posada en escena ha estat certament prometedora, amb accions verticals, creades per Héctor Simón, que Coro i Carlos Martínez no han pogut transformar en gol per ben poc. Els locals tenien la possessió però sense aprofundir massa i amb l’únic recurs del xut des de la llarga distància. Precisament en una d’aquestes accions, obra de Marc Mateu, s’ha cuinat l’únic gol del partit, ja que el rebuig de la meritòria parada de Wilfred ha caigut del cel a les botes de Nahuel, el talentós jove argentí, que l’ha endreçat amb cama esquerra (21′). Lluny d’ensorrar-se, el desavantatge ha esperonat als nostres futbolistes, que han continuat fabricant jugades ofensives de mèrit i han merescut més premi en aquests 45  minuts. La més clara, segurament, una mitja volta espectacular de Carlos dins l’àrea que ha sortit llepant el pal dret de Bañuz. També ho ha intentat Corominas en una magnífica cavalcada per banda que s’ha estavellat al lateral de la xarxa.

Després del descans per reflexionar i rectificar errades, hem seguit competint a alt nivell contra un adversari molt potent i en un estat de forma òptim, només cal recordar que acumulava 4 victòries en els últims 5 partits. El Vila-real ha tingut més la pilota en aquest segon acte, però l’Olot ha mantingut els seus davanters a ratlla i no ha permès aproximacions perilloses dels castellonencs. Fran Sol i Marc Mateu han provat sort des de lluny però s’han topat amb Wilfred, mentre que a l’altra banda un xut potent d’Uri Santos ha fet lluir Bañuz. Rodri ha mogut la banqueta amb gent de refresc (Musa i David López) i els olotins han buscat l’empat fins al darrer suspir, quan en una jugada embolicada Musa ha tingut el gol a les seves botes. Just després, Canal ha estat expulsat en veure la segona groga i l’àrbitre només ha afegit dos minuts en els quals el Vila-real s’ha dedicat a remenar la bola i a perdre el màxim de temps possible. Una relliscada, la primera amb el nou entrenador, que ens dóna un toc agredolç a les festes nadalenques i que ens empeny a millorar i a aprendre dels errors per tornar al 2015 amb més força, convicció i l’esperit de sempre. Ara, toca una setmana de desconnexió i  després gaudirem de dos partits seguits a casa (el primer, contra el Reus, diumenge 4 de gener a les 12h) per retrobar-nos amb les alegries davant l’afició. La UEO us desitja unes BONES FESTES i UN FELIÇ ANY NOU!

FITXA TÈCNICA

Vila-real B: Bañuz, Blázquez (Tano,86′), Felipe, Javi Ramírez, Israel Puerto, Anton, Nahuel (Jason, 73′), Sergio (c), Fran Sol, Marc Mateu i Jose Naranjo (Carlos Esteve, 67′).

Olot: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Abel (c), Carlos, Sergio Maestre (David López, 67′), Uri, Héctor i Coro (Musa, 79′).

Gols: 1-0, Nahuel (21′)

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Ha amonestat Bañuz, Israel Puerto i Jose Naranjo (Vila-real B) i Maestre i Canal (Olot), que ha estat expulsat per dues grogues (92”)

Incidències: 18a jornada de lliga del grup 3 de Segona B al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real amb uns 500 espectadors.

Leave a Reply