La jornada al futbol base (20 i 21 desembre)

LES CRÒNIQUES

Última setmana de competició al futbol base de la Unió Esportiva Olot abans del descans per les festes nadalenques. Els conjunts formatius van donar la cara i van demostrar que segueixen competint a un alt nivell. Els registres van tornar a ser força positius amb 6 victòries, 4 derrotes i 1 empat. Voleu saber com va anar la jornada? Us deixem els resums que ens faciliten els tècnics de tots els equips. I també aprofitem per desitjar unes bones festes i un feliç any nou a tota la família de la UEO!!

Aleví A 0-4 Porqueres

Prova de foc amb la visita del líder de la categoria, que va imposar la solidesa defensiva i va saber aprofitar les seves opcions en atac. Van ser clau els dos gols que van marcar en només un minut, just al límit del descans, que van representar una llosa massa pesada per remuntar (3-0).

Lloret 5-2 Aleví B

Un enfrontament molt complicat davant el segon classificat, un Lloret que va penalitzar un error del porter garrotxí per empatar el matx (1-1) i va aprofitar una baixada d’intensitat general per ampliar el marcador i emportar-se els tres punts.

Aleví C 11 – 2 UE Camprodon

Partit de total domini de l’Alevi C. La primera i la segona part amb molt més bona combinació i joc que les altres dues parts finals. Partit amb molts de gols i amb una nota pendent, els gols rebuts de forma inexplicable. Un bon resultat per encarar bé les Festes de Nadal, desconnectar i tornar amb més energia al mes de gener.

Camprodon 3-3 Aleví D

Un enfrontament on els olotins van sortir adormits i van regalar tres gols de bon principi. En canvi, els nostres jugadors van reaccionar a la tercera i quarta part, on el domini va ser completament visitant. En definitiva, dues parts per cada equip i resultat final just vista la igualtat.

Mollet 4-0 Infantil A

Merescuda victòria del conjunt local, ja que el nostre Infantil va sortir poc intens i agressiu, a diferència del Mollet, que va competir a un gran nivell i es va endur els tres punts amb justícia. Els tècnics apel·len al treball diari per aprendre dels errors i retornar al camí del triomf.

L’Escala 1-5 Infantil B

Els garrotxins afrontaven el duel ben concentrats i amb moltes ganes, ja que l’Escala era un rival directe i estaven empatats a punts a la classificació. La UEO, doncs, volia obrir distància a la taula i només de trepitjar la gespa ja es va veure un futbol alegre i vistós combinat amb una gran seguretat defensiva, factors claus per obtenir un resultat tan folgat. Els entrenadors esperen començar l’any 2015 de la mateixa manera com han acabat aquest, i amb un plat fort, la visita del líder al camp del Morrot.

Banyoles 2-1 Infantil C 

Un partit força dolent en totes les facetes del joc. Es podria dir que l’Olot va regalar la primera part amb errades individuals i falta de concentració. Els del Pla de l’Estany, superiors físicament, van tancar els nostres jugadors a camp propi. Es va arribar al descans amb 1-0, derrota per la mínima que es va mantenir al final del partit després d’un gol per banda (2-1)

Mollet 1-4 Cadet A 

Bona victòria al camp del Mollet, tot i que als jugadors de Sánchez i Barranco els va costar entrar al partit. Les coses es van posar de cara al minut 15, quan van expulsar el porter rival després d’una bona passada a l’espai on va calcular malament la sortida. Abans de la mitja part, l’Olot va anar per feina i va anotar dos gols. La segona part va ser de gran domini visitant, amb un Mollet molt apàtic que no va crear cap acció ofensiva remarcable.

Cadet B 9-0 Atlètic Banyoles 

Un compromís molt plàcid per la UEO, que va disposar del control del joc i va generar moltes ocasions, que també van ser materialitzades. A la segona part, es va perdre la intensitat en alguns passatges però la victòria no va perillar en cap moment.

Juvenil A 4-1 Bisbalenc

Després d’un meritori empat contra el líder (Sabadell), tocava un aparellament totalment oposat contra al cuer del grup, el Bisbalenc. I aquests partits sempre costen de tirar endavant, ja se sap que en el futbol no hi ha res senzill, i més tenint en compte que els del Baix Empordà es van avançar en el marcador en una jugada desafortunada. El nostre Juvenil va reaccionar per col·locar la igualada gràcies a l’estratègia, però després va veure com es tornava a complicar el panorama amb l’expulsió d’un jugador. A la segona part, els de de casa van retocar l’equip per poder ser més ofensius i al mateix temps tenir el control del partit per no patir en defensa i evitar contraatacs. Els jugadors ho van interpretar a la perfecció i això demostra el resultat final (4-1), que permet tancar l’any en bona dinàmica. 

Juvenil B 6-0 Bisbalenc 

Bon joc, ocasions i solidesa defensiva. Tres aspectes determinants per vèncer el Bisbalenc al camp del Morrot. L’equip visitant va proposar un plantejament defensiu amb el qual va renunciar a la possessió de la pilota, fet que va provocar que l’Olot gaudís d’un domini aclaparador. El resultat reflecteix el treball que està fent el grup i serveix de camí per guanyar el proper partit, que es disputarà al camp del líder de la categoria, el Palamós.

PARTITS PREVISTOS PER AQUESTES FESTES:

117 Partits Vacances Nadal (1)

agenda22-12(1)

Leave a Reply