Condol a Wilfred per la pèrdua del seu pare

Des de la Unió Esportiva Olot expressem el més sentit condol al nostre porter Wilfred i a tota la seva família per la pèrdua del seu pare, José Muñoz Rodríguez, aquest matí a Los Palacios (Sevilla). Tot el nostre suport envers el futbolista andalús, molt apreciat al vestidor i entre els seguidors.

El dia de Nadal s’ha tacat amb un fet luctuós per a la família de la UEO. Avui ens ha deixat José Muñoz Rodríguez, el pare de José Manuel Muñoz, conegut futbolísticament com a Wilfred. El futbolista sevillà, que estava passant uns dies amb la seva gent a Andalusia, compleix la seva primera temporada a l’Olot i s’ha integrat molt bé al club i a la ciutat, i a més és un dels jugadors més estimats per l’afició. És per això que des de la distància l’acompanyem en el sentiment en aquesta situació tan difícil i ens posem a la seva disposició pel que faci falta.

Des del club donem el nostre màxim suport i solidaritat a Wilfred i a tots els familiars i amics en aquests moments tan complicats, sobretot en aquestes dates tan assenyalades i familiars. Ànims “Wil”, estem amb tu!

Leave a Reply