Que s’avancin els reis!

Començar el 2015 amb triomf i fer-se fort a casa són els propòsits d’any nou de la Unió Esportiva Olot, que rebrà un Reus Deportiu que ha perdut pistonada en les últimes jornades. Rodri té les baixes de Canal i Sergio Maestre, tots dos sancionats, per afrontar el darrer compromís de la primera volta, diumenge a les 12h del migdia a l’Estadi Municipal. 

L’única taca en l’expedient de Rodri va ser la derrota per la mínima al camp del Vila-real B, un episodi en un periple, el de la segona etapa del tècnic barceloní a la banqueta de la UEO, força prolífic fins al moment amb dues victòries i un empat. Per tant, cal arrencar el 2015 amb les mateixes vibracions de l’últim tram de competició, ja que la igualtat del grup no ha permès als olotins distanciar-se de forma notòria de les posicions més perilloses. La plantilla treballa a consciència des del dissabte 27 de desembre, amb dobles sessions i tot, per tornar a agafar el ritme necessari per competir al màxim. I és que el contrincant serà dels que exigirà, i molt, tenint en compte les ganes de ressorgir de la davallada en el darrer mes de campionat. Després d’un inici somiat, on fins i tot es va col·locar líder, ara el Reus Deportiu (7è amb 28 punts) fa quatre jornades que no guanya i en l’últim partit va empatar sense gols contra el Lleida Esportiu. Malgrat tot, els de Natxo González disposen d’arguments sòlids per fer mal: Édgar Hernández, Xisco, Sellarès o Colorado són primeres espases de la categoria de bronze. Tornant a l’Olot, Antonio Rodríguez no podrà comptar ni amb Albert Canal, expulsat a la Plana, ni amb Sergio Maestre, que va rebre la cinquena targeta groga, però s’espera amb candeletes el retorn d’Enric Gallego, que ha de ser el fitxatge d’hivern. Repeteix l’horari matinal (12h) per combatre el fred tot esperant un regal anticipat de Reis a l’Estadi Municipal. Nou any, il·lusions renovades i una afició que respondrà com sempre i ens tornarà a donar el seu alè per empènyer l’equip cap a la victòria.

La prèvia de Rodri:  “Hem mirat els quatre partits que hem fet per treure conclusions. També hem intentat analitzar en profunditat la plantilla i el que volem d’ella, tenim molt clar les directrius que prendrem d’aquí a final de temporada però no farem cap canvi dràstic. Tots sabíem que era un final de primera volta duríssim amb equips forts i el Reus és l’últim que ens queda. Ens visita un equip potent amb un entrenador amb molt ofici i que porta molts anys en aquestes categories, però tenim capacitat i il·lusió per emportar-nos els tres punts”.

Precedents: Olot i Reus s’han enfrontat un bon grapat de cops a la Garrotxa al llarg de la història. El balanç total és de 9 victòries olotines, 10 empats i 4 triomfs reusencs, l’últim d’aquests durant la temporada passada (2-3). El primer duel entre garrotxins i els del Baix Camp va ser el curs 1948-49. És una informació facilitada per Pep Solés (Associació Exjugadors Olot)

  

Baixes: Albert Canal i Sergio Maestre (sancionats)

Convocatòria: per confirmar.

 

Foto: Abel Solé, en primer terme, en el partit del curs passat a Reus (3-1). // CF Reus Deportiu 

Leave a Reply