Consulta el fullet de l’Olot-Cornellà

captura fullet cornellaAbans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge, amb el titular ‘Repetim-ho?’, inclou una anàlisi de la UE Cornellà, la intenció de l’Olot de sumar dues victòries consecutives per primera vegada i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca l’Aleví D, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada a la campanya de socis. El desplegable és un pòster de Germán Sánchez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply