Vine de franc al camp de l’Espanyol!

El club ofereix, de forma totalment gratuïta, un autocar a disposició de socis i aficionats de la Unió Esportiva Olot que vulguin presenciar en directe el partit del proper dissabte al camp de l’Espanyol B (18h). El bon moment de l’equip i les últimes victòries a domicili són al·licients de pes per acompanyar els nostres jugadors a la C.E. Dani Jarque. 

El duel, corresponent a la 21a jornada de lliga, es disputarà aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besos i tal com ja va passar en el curs passat, s’espera una bona representació de seguidors olotins. Tothom qui vulgui apuntar-se al desplaçament organitzat pel club, en col·laboració amb la Grada UE Olot, s’ha de posar en contacte amb Marc Olivas (649 137 398) i reservar un seient a l’autocar. El cost del viatge l’assumeix el mateix club, que està negociant el preu de les entrades, i si hi ha molta demanda s’intentarà emplenar un altre autobús. 

És una evidència que l’equip travessa una bona dinàmica i últimament fora de casa les coses rutllen i les victòries són més habituals, com per exemple a Paterna o a Lleida. És per això que esperem el caliu i el suport de la nostra gent en un camp molt difícil, ja que el filial perico és el quart classificat.

Apunta’t al bus, engresca’t amb la UEO i gaudeix de l’emoció de la Segona B. L’OLOT ETS TU! Junts més forts!

Foto: una part dels aficionats que van viatjar el curs passat al camp de l’Espanyol B. // Sentiment Perico 

Leave a Reply