A punt de caramel (UE OLOT 0-0 Cornellà)

Una gran actuació del porter Iñigo impedeix a l’Olot emportar-se els tres punts contra el Cornellà. Partit travat i intens amb domini, possessió i millors oportunitats per al bàndol olotí, que no pot traspassar el mur del conjunt verd. Un altre punt al sac, ja en són 25, per encarar amb optimisme la propera visita al camp de l’Espanyol B. 

Equilibri de forces. Els duels entre l’Olot i el Cornellà, vells coneguts de 3a Divisió, sempre treuen espurnes, hi ha més que tres punts en joc i això és nota en la intensitat i en la lluita desplegada per ambdós conjunts. I el d’avui no ha estat una excepció, amb un conjunt de Jordi Roger ben endreçat defensivament i que buscava clarament no perdre i tallar la seva dinàmica negativa. A l’altre costat, l’Olot ha estat pacient i prudent en una primera meitat sense gaires aproximacions destacades. Dos controls massa llargs de Musa, quan ja enfilava l’u contra u amb el porter, i una rematada d’Uri (14′), que s’ha trobat amb Iñigo ben bé a sobre després d’una genial passada entre línies d’Héctor, han estat les opcions ofensives més clares dels olotins. El Cornellà s’ha limitat a contrarestar el joc dels locals i amb prou feines s’ha acostat en els primers 45 minuts.

La segona part s’ha iniciat amb el mateix guió: la UEO tocava i buscava profunditat i producció de jugades trenades, tant per dins com per fora. Héctor ho ha provat des de la frontal (58′) i Iñigo s’ha ben lluït en una rematada d’Uri Santos dins l’àrea (63′). Mica en mica, la sensació de perill dels de Rodri era més important, però s’han tornat a topar amb el porter verd en tres ocasions molt clares: primer amb un xut potent d’Héctor (58′), per sobre el travesser, després en un contraatac culminat per David López amb cama dreta (75′) i finalment en una volea impressionant de Rojas que ha fet volar Iñigo. També s’ha reclamat un penal sobre Carlos Martínez dins la petita, que el “killer” ha protestat efusivament. Per part visitant, alguna centrada enverinada (córner olímpic al travesser) i poca cosa més, conformant-se amb el punt obtingut a la Garrotxa. Segurament per insistència i per arribades, l’Olot ha merescut més premi però els porters també juguen i avui Iñigo ha estat determinant. En tot cas, el punt és positiu i s’ha de mirar amb del got mig ple; porteria a zero i ja en sumem 25, mantenint la 13a posició. Dissabte que ve (18h), nova cita d’alçada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B. Tots els socis i aficionats que vulguin animar l’equip poden apuntar-se a l’autobús que ofereix el club de forma gratuïta.

FITXA TÈCNICA

Olot: Wilfred, Canal (Argi, 80), Canelada, Germán, Rojas, Abel (c), Carlos, Héctor, Uri, Musa (David López, 53′) i Coro. 

Cornellà: Iñigo (c), Joel, Txemi, Pelegrí (Jaume, 54′), Borja, Dani, Boniquet (Ruibal, 82′), Pep (Israel, 89′), Óscar, Gómez i Arnau. 

Àrbitre: Ivan Caparrós Hernández. Ha amonestat Boniquet (Cornellà)

Incidències: partit corresponent a la 20a jornada de lliga del campionat del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1.296 espectadors a les grades de l’Estadi Municipal d’Olot. 

 

Foto: Uri Santos intenta controlar la pilota dins l’àrea. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply