BASE: FONT ESPORTS

A BASE Font Esports hi trobaràs tot el material esportiu dels esports que practiques. Des de bàsquet, esports d’aigua, running, fitness, futbol, outdoor, esquí, snow, tennis, bicicleta, natació… I l’últim en primeres marques. Equipa’t amb els millors productes d’esport i deixa’t assessorar pels seus professionals. Una botiga esportiva sempre lligada a la UEO. 

BASE és el tret de sortida i l’arribada, la constància i la medalla, el somni complert i l’objectiu per aconseguir. Tots els que treballen a BASE estimen l’esport. I aquest sentiment és el que els impulsa a treballar amb entusiasme i a transmetre tot el que fan i la passió que els mou. 

base1                       base2

Van iniciar aquesta aventura amb la idea de crear una marca fresca i activa, que reflectís conceptes que mai no havien estat utilitzats en botigues d’esport. Primer van buscar un nom, una paraula senzilla que definís els conceptes de “lloc” i “esport”. Després va sorgir la idea gràfica, en la qual van voler implantar colors que transmetessin emocions vinculades a la natura i la llibertat com el verd, a la qualitat i la sofisticació com el blau, i a la tecnologia com el negre. Amb BASE, va néixer una identitat amb un caràcter capaç de generar l’aire fresc que feia falta en el sector. Una marca que s’expressés amb l’ànima dels esportistes. I amb els temps, s’ha convertit en una referència que destil·la esperit esportiu i inspira acció. BASE és moviment.

Uns conceptes que podem relacionar fàcilment amb la Unió Esportiva Olot, de la qual BASE Font Esports, com a empresa potent dins del teixit esportiu i futbolístic, n’és un dels col·laboradors principals. I per molts anys!!

Forma de contacte:

Carrer Sant Rafel, 52, 17800 Olot (Girona)
972 26 95 64

https://www.facebook.com/bfontesports

www.base.net

Leave a Reply