AUTOPINTAT OLOT

AUTOPINTAT OLOT, taller de planxa i pintura, va néixer fa 15 anys a la capital de la Garrotxa amb la voluntat de donar un servei de màxima qualitat a tot aquell qui ha sofert un accident o que senzillament vol repintar el seu vehicle. Una empresa que sempre està al costat de la Unió Esportiva Olot en forma de col·laborador. 

AUTOPINTAT OLOT et garanteix un servei eficaç i en el mínim temps possible. Per posar-ho més fàcil, et proporcionen un vehicle de cortesia i ofereixen la possibilitat de recollida i retorn del vehicle a domicili. A més, també pots demanar cita prèvia. Es tracta d’una empresa que treballa amb totes les companyies d’assegurances i que posa el seu gra de sorra en el projecte de la UEO, ajudant econòmicament al bon desenvolupament del club.

Forma de contacte:

C/ de França, 128 (Olot). Telf: 972 27 42 27

taller@autopintatolot.com

Leave a Reply