Agafar el tren de la trentena

La Unió Esportiva Olot busca superar els 30 punts per trobar l’estabilitat i la maduresa en la categoria i complir la gran assignatura pendent, les dues victòries consecutives. Rep la visita d’un Saragossa B en descens però plenament capacitat per donar alguna sorpresa. Tot plegat, diumenge a les 12 després d’inaugurar els vestidors nous de trinca.

Diuen que la fe mou muntanyes, i potser volcans i tot aquí a la Garrotxa. La remuntada al camp de l’Espanyol B i el clima de germanor que es va forjar amb la Grada han donat una injecció extra de moral a la plantilla, ja immersa en una tònica molt positiva de resultats. Però ara ens volem fer grans; l’Olot va néixer a Segona B fa relativament poc temps i va tenir una adolescència complicada, fins i tot amb moments crítics, però ara ha madurat (28 punts) i està a punt d’agafar el tren de la trentena. Per fer-ho, caldrà derrotar un Saragossa B que necessita punts com el pa que mengen per sortir de la zona de descens (són penúltims amb 19 punts). De mal record és el partit de la primera volta, quan una UEO encara tendre va caure per 3-2 a Saragossa. A més, el filial aragonès ve d’empatar contra Alcoià i Lleida, símptoma que tenen ganes de revertir aquesta situació dramàtica. El partit, corresponent a la Jornada 22, tornarà a ser diumenge a les 12, una matinal especial a l’Estadi Municipal i el seu entorn. I és que a les 11 tindrà lloc la inauguració dels nous vestidors, situats darrere la tribuna i al costat del Parc de Bombers, tot i que els jugadors encara es canviaran en les instal·lacions actuals. Un primer pas en la modernització i adequació de les infraestructures del club. Anem creixent i ara toca superar la barrera dels 30 per trobar l’estabilitat desitjada. Per això demanem a la magnífica afició que es va desplaçar i va vibrar a Sant Adrià que ens torneu a fer costat, que amb el vostre suport incondicional anirem “remuntant” llocs a la classificació. A més de la sortida d’Enric Gallego, Uri Santos encara és baixa per lesió, mentre que el nou reforç, el lateral Jordi Calavera, ja podria tenir els primers minuts.

La prèvia de Rodri: “Estem contents, l’equip cada dia està millor i amb més il·lusió, volem seguir sumant. Estem recuperant les senyals d’identitat com la combativitat i la valentia, la intenció futbolística de tenir la pilota i de no tenir por de jugar en zones de risc. Necessitem l’ajuda de l’afició i tots junts hem de crear un bon ambient per creure en la victòria. El Saragossa B és un equip que ha canviat molt i que en les últimes jornades no està traient mals resultats, sobretot en partits tancats. Crec que el seu plantejament serà com el del Cornellà, els equips de baix no poden permetre’s el luxe de seguir perdent”.

Precedents: en partit de lliga no hem trobat cap enfrontament entre Olot i Saragossa però sí dos amistosos, curiosament amb dues victòries garrotxines. Aquestes cròniques, cedides per Pep Solés, daten del 1982 en el Torneig Costa Brava:

precdents37 precents36

 

Convocatòria: per confirmar

Baixes: Uri Santos (lesió)

 

Foto: Rubén Canelada, envoltat de rivals en el partit de la primera volta. // Heraldo de Aragón 

Leave a Reply