Robert Simón (Llagostera), en qualitat de cedit

L’extrem barceloní, procedent del Llagostera, s’incorpora a la Unió Esportiva Olot com a cedit fins a final de curs. Tot i la seva joventut, Simón ja ha tastat el futbol professional i ha gaudit de molts minuts a la Segona B destacant per la rapidesa i el desequilibri. 

Robert Simón Rodríguez (Barcelona, 1993) és un jugador de banda dreta, que normalment actua d’extrem però que per les seves condicions físiques, la rapidesa i el sacrifici també pot jugar d’interior dret. És un futbolista molt vertical i de perfil ofensiu que ja s’ha estrenat a Segona A a les files del Llagostera. Tot i la seva joventut, ja ha tingut molta participació a Segona B i ha rendint a un bon nivell al CF Badalona, on va debutar essent juvenil. També va passar pel Saragossa B (3a Divisió) per acabar de foguejar-se.

Agraïm les facilitats mostrades pel Llagostera en aquesta cessió i li donem la benvinguda a la capital de la Garrotxa. Sort i èxits, Robert! 

Foto: Simón, amb la samarreta del Llagostera en un amistós //UE Llagostera

Leave a Reply