Antonio Trujillo reforça la davantera

El punta mallorquí, de 27 anys, arriba a la Garrotxa després de fer un bon paper a les sessions AFE. Un jugador contrastat a Segona B, marcant gols en equips com Barakaldo o Reus, que serà una alternativa de nivell a Carlos i Uri en l’aspecte ofensiu. Trujillo, que avui ja s’ha entrenat amb la UEO, ha firmat per una temporada i mitja.

Antonio Trujillo Díaz (Calvià, 1987) és un davanter vertical i potent, capaç de jugar com a segona punta i que aportA velocitat i profunditat a l’atac. També pot fer de davanter de referència gràcies a la seva altura i un bon control de la pilota. Posseeix molta experiència a Segona B, on ha jugat al Lorca, Sporting Mahonés, Reus, Teruel, Ontinyent, Barakaldo i Cornellà, el seu últim equip a principi d’aquesta temporada. Actualment es trobava sense equip i participava en les sessions AFE (Associació de Futbolistes Espanyols), on ha destacat amb els seus gols.

Trujillo signa per  una temporada i mitja i com Robert Simón, l’altra nova incorporació, aquest matí ja s’ha entrenat a les ordres de Rodri en la sessió al camp del Morrot. Benvingut al club, Toni!

Foto: Trujillo, jugant un partit en les sessions AFE // Alberto Iranzo (AFE)

Leave a Reply