Amb els cinc sentits

Nova revàlida per un Olot que ha de fer bo el punt aconseguit a Mallorca. Al davant tindrà un perillós Eldense, que acumula sis partits sense perdre i vol fugir de la part baixa. Rodri té tots els jugadors disponibles, fins i tot Sana N’Diaye, per un partit on es recuperarà l’horari de tarda al Municipal (diumenge, 16:30). El que esperem que continuï és el suport incondicional de la graderia, clau per seguir creixent com a club.

La segona volta va avançant i ara sí que ja no hi ha marxa enrere, corredisses entre els equips per caçar els punts per complir els seus objectius i satisfer les expectatives assenyalades a l’estiu. La Unió Esportiva Olot, amb aquella barreja d’humilitat, competitivitat i il·lusió que tan bé ens ha funcionat en els últims anys, sap que la primera premissa és aconseguir els 44 o 45 punts per garantir la permanència. I a partir d’aquí, a somiar, sempre amb peus de plom i essent conscients de qui som i d’on venim. Tot costa molt, ningú va dir que fos fàcil i això de la Segona B és un autèntica cursa de fons. Ara estem en un bon moment (11 dels últims 15 punts, gran entrada de 2015) i volem allargar aquesta tendència contra el CD Eldense. Un conjunt, el de Toni Aparicio, que disposa de jugadors ben experimentats, fins i tot a Segona A, i també de joves promeses que poden decidir un partit. Els últims resultats, empats contra Lleida i Alcoià, denoten que és un equip dur de rossegar i que vindrà a la Garrotxa a puntuar per treure el cap de la zona baixa (són quinzens amb 24 punts, a dos per sobre del descens directe). A favor de la UEO, que el partit es juga a l’Estadi Municipal on cada quinze dies s’hi deixen la veu gairebé 1.500 ànimes, el nostre actiu més important. I diumenge, ara que tornem a la tarda, els necessitarem més que mai per escalfar-nos enmig del clima gèlid. En l’àmbit esportiu, Rodri recupera Uri Santos i David López, que no van viatjar a Mallorca per molèsties, i fins i tot podria convocar l’últim reforç, el migcampista senegalès Sana N’Diaye, procedent del Cádiz CF.

La prèvia de Rodri: “Tenim moltes ganes, il·lusió i el suport de la nostra gent, a la qual intentarem oferir una altra victòria. L’Eldense és un equip que s’ha reforçat i que ven cara la derrota, serà un partit difícil i un rival molt dur i rocós. Són molt competitius. tenen aquest segell de lluita i l’entrega però també tenen qualitat al davant. Nosaltres hem de tenir tranquil·litat i paciència per guanyar el partit. Totes les jornades són importants, i més quan s’acosta el final, tothom es juga molt. Hem de posar a punt tots els jugadors per tenir més arguments per fer mal”.

Precedents: no tenim constància de cap partit entre UE Olot i CD Eldense a terres garrotxines. De fet, l’únic enfrontament entre els dos equips és el duel de la primera volta amb victòria olotina al Nuevo Pepico Amat gràcies a un gol de Carlos Martínez en la recta final (0-1). Curiosament, va ser la primera victòria de la temporada d’un conjunt aleshores dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí.

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: cap.

Foto: Wilfred, defensant la porteria de l’Estadi, contra el Saragossa B. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply