Consulta el fullet de l’Olot-Eldense

captura fullet eldencAbans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge, amb el titular ‘Molt ben acostumats’, inclou una anàlisi del CD Eldense, l’objectiu de l’Olot d’allargar la bona ratxa i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca l’Infantil C, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada a la campanya de venda d’accions. El desplegable és un pòster de les quatre incorporacions del mercat d’hivern: Calavera, Sana, Trujillo i Robert Simón.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar-lo!

Leave a Reply