Amb tota la il·lusió del món

Veritable prova de foc per a l’Olot, que es desplaça a València per intentar assaltar el fortí de l’Huracán (dissabte, 18h). Sense massa pressió i amb la voluntat de corroborar la trajectòria creixent, els de Rodri volen donar la campanada contra el tercer classificat. Ho hauran de fer amb tres baixes sensibles; Calavera, Héctor Simón i Uri Santos, sancionats. 

Fent un paral·lelisme amb el ciclisme, arriba un dels grans ports de muntanya per a la UEO, una de les sortides més exigents i temibles del curs. És cert que els nostres jugadors ens han acostumat a gestar partits memorables a domicili (València, Lleida o Espanyol B), però el de demà s’entreveu com la batalla més dura. L’Huracán no perd a casa des del 22 de novembre (1-3 contra l’Olímpic) i amb Toni Seligrat a la banqueta han augmentat el gen competitiu i s’han reenganxat en la lluita per promocionar (són tercers amb 40 punts, cinc més que l’Olot). Que vinguin de caure al camp del Lleida Esportiu (1-0) és una petita taca en uns números superlatius. Tot fa pensar que el duel a San Gregorio de Torrent, la nova casa de l’Huracán, serà un cos a cos físic i on tendirà a imposar-se el joc directe i les accions a pilota parada. Caldrà estar, doncs, més atents i concentrats que mai per treure-hi un bon resultat, sumar el setè partit sense perdre, continuar ampliant el marge amb el descens (ara de nou punts) i acostar-nos silenciosament a la zona noble. El tècnic Antonio Rodríguez no podrà disposar de tres homes importants en els seus esquemes; Jordi Calavera, que va ser expulsat contra l’Eldense, i Héctor Simón i Uri Santos, que han de complir cicle de sanció, s’hauran de quedar a casa. Per tant, podria arribar l’hora del debut de Sana o Robert Simón, els dos reforços que encara no s’han estrenat. Un partit que afrontem amb respecte però sense por. Sense res a perdre i amb tota la il·lusió del món. Una tarda per sobreviure i resistir a l’huracà, una altra tarda per somiar.

La prèvia de Rodri: “L’Huracán és un equip molt intens i agressiu, intenta aprofitar el joc d’estratègia i intenta pressionar molt per assetjar el rival. Aquesta setmana hem anat a entrenar a Besalú perquè als jugadors s’adaptin a les mesures del seu camp, que condiciona molt. Hi anirem amb respecte, sabent que tenen armes que et poden fer mal, però buscant les nostres oportunitats per endur-nos els tres punts. La intenció que tenim és la d’anar sumant, no ens queda una altra, és una competició que tot pot canviar en dues o tres setmanes”.

Precedents: només tenim un precedent entre Huracán i Olot en territori valencià. Va ser el curs passat, no a Torrent sinó a Manises, quan els locals es van imposar per 2-0 amb doblet de Jorge Perona, ara jugador del CD Eldense. I en el partit de la primera volta al Municipal d’Olot, el duel va acabar en taules i sense veure porteria (0-0).

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Calavera, Héctor i Uri (sancionats).

Foto: Carlos, davant d’Amarilla, en el partit de la primera volta. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply