EL SETRILL BAR-TOLO

El Setrill és l’ànima de la Grada UE Olot, el punt de trobada dels aficionats just abans dels partits i els desplaçaments. Bon ambient, bon tracte i cuina casolana de dilluns a dissabte a l’Avinguda Girona de la ciutat olotina. Un restaurant sempre al costat de l’Olot! 

A El Setrill Bar-Tolo fan esmorzars, dinars i sopars de cuina tradicional, la de casa, la de tota la vida. No quedaràs pas amb gana amb la paella d’arròs diari, les mariscades i la resta de plats casolans que cuinen. I si vols prendre una copa després d’una victòria de la UE Olot, també tenen una vitrina de whiskys de gran qualitat. A més, pots veure-hi els partits del Barça i gaudir de tota l’emoció del futbol en un entorn molt familiar. Tot plegat, de dilluns a dissabte des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit.

setrill1 setrill4

El Setrill té una relació ben especial amb la Unió Esportiva Olot, una passió que es porta a la sang. Els propietaris en són fidels aficionats i el bar, situat a l’Avinguda Girona d’Olot, és el lloc on es troben els seguidors de la UEO per llegir la premsa o fer petar la xerrada sobre l’equip, per amenitzar la prèvia abans dels partits a l’Estadi Municipal o per quedar per anar a veure els duels fora de casa. És el nexe d’unió de la Grada UE Olot, la penya principal del club, que es reuneix allà per programar les seves activitats i amenitzar la jornada futbolística. El Setrill, sempre al costat de l’Olot!

 

Forma de contacte: 

Telf: 972 26 98 74

Adreça: Avinguda Girona, 79 (17800, Olot)

https://www.facebook.com/elsetrill.bartolo

 

 

 

Leave a Reply