Amb el cap ben alt (Huracán 1-0 UE OLOT)

Derrota ben digna de la Unió Esportiva Olot al camp d’un dels grans favorits en disputar la promoció ascens, l’Huracán de València. Els garrotxins han donat la cara en tot moment i han realitzat una segona part molt bona generant diverses accions de perill, però finalment no han pogut capgirar el golàs de Julià a la mitja hora de joc. 

Ho sabíem, estàvem avisats que  el partit a San Gregorio seria un autèntica guerra, una batalla per lluitar cada pilota dividida i un patiment constant en les jugades d’estratègia. L’Olot ha arrencat molt ben col·locat sobre el terreny de joc, Sielva ha avisat amb un xut llunyà i Carlos i Trujillo, que debutava com a titular, han estat a punt de culminar una bona combinació. Precisament Trujillo ha gaudit de dues ocasions més a les seves botes; la primera, on gairebé aprofita un error defensiu, i la segona, fent lluir el porter Paco amb un tir un pèl escorat. A l’altra banda, l’Huracán bombardejava Wilfred amb una rematada de Javi Navarro al travesser i una centrada molt perillosa d’Aridai. Tot això abans que arribés l’únic gol del partit, una genialitat de Julià, que s’ha tret de la màniga un xut espectacular que ha picat al travesser i s’ha colat a la xarxa (34′). Abans del descans, Agudo i Tariq, que s’ha topat amb el pal, haurien pogut ampliar l’avantatge.

La UEO ha sortit amb una altra cara a la represa, disposada a fer tot el possible per no marxar de buit de San Gregorio de Torrent. Rojas ho ha provat amb un xut que ha marxat rebotat, i en el córner posterior, Coro gairebé sorprèn Paco buscant el gol olímpic. Rojas, amb la testa, ha tornat a aparèixer abans que Trujillo etzibés un tir potent que el porter local ha rebutjat amb dificultats. Era un altre Olot, amb més toc i més domini de la situació. Amb els canvis, han debutat Robert Simón i Sana, l’equip ha guanyat en profunditat per continuar cercant una recompensa. Una rosca clàssica de Corominas ha posat l’ai al cor a l’afició valenciana, que ha demanat l’hora amb insistència veient l’embranzida dels garrotxins a la represa. L’Huracán amb prou feines ha creat oportunitats a la segona part, però als de Rodri els ha mancat la punteria d’altres dies per puntuar en un camp tremendament difícil. D’aquesta manera, els olotins es queden a la zona mitjana de la taula amb 35 punts, trenquen la ratxa de sis partits sense perdre i intentaran refer-se en el proper duel a casa contra l’Olímpic de Xàtiva (diumenge, 16:30).

S’estrenen Robert Simón i Sana: les baixes de Calavera, Héctor i Uri Santos han permès veure en acció a dues de les incorporacions d’aquest mercat d’hivern. El primer en sortir ha estat Robert, cedit pel Llagostera, que amb la seva velocitat i desequilibri ha estat a punt de donar un ensurt als locals. I ja en la recta final ha estat el torn de Sana N’Diaye, el senegalès procedent del Cádiz, que ha reforçat el lateral esquerre buscant més consistència en la línia defensiva.

FITXA TÈCNICA

Huracán: Paco, Javi Navarro, Aridai, Julià, Jesus Rubio, Amarilla, Gomis, Jose Ruiz (Peris, 64′), Tomas Ruso, Tariq (Javi Boix,74′) i Agudo (Luismi Loro, 88′).

UE Olot: Wilfred, Canal, Canelada (Robert, 59′), Germán, Rojas, Abel (c), Carlos Martínez, Trujillo (David López, 76′), Óscar Sielva, Musa (Sana, 82′) i Coro.

Gols: 1-0 (Julià, 34′)

Àrbitre: Iván González González. Ha amonestat Julià, Jesús Rubio, Amarilla i Tariq (Huracán) i Musa i Canal (Olot)

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 1200 espectadors a San Gregorio de Torrent.

 

 

 

Leave a Reply