Els “Joves Valents” de la UEO

El periodista Joan Manuel Robles i el fotoperiodista Martí Albesa ens han presentat la segona entrega de Joves Valents, que es diu Més Valents, un llibre que descriu en profunditat els joves emprenadors més destacats de la Garrotxa i on també hi té cabuda la Unió Esportiva Olot. Els jugadors Uri Santos i Jordi Hostench han estat els escollits per radiografiar el cicle triomfant de la UEO culminat amb l’ascens a Segona B.

Robles, editor de Les Notícies d’Olot Televisió, i Albesa, fotògraf que col·labora en diferents mitjans i també amb el nostre club, han tornat a sortir a la recerca dels joves més destacats de la comarca per intentar, tal i com diu el Més Valents, “ser una fotografia, la d’una generació, i un testimoni, el del tarannà de la comarca dels volcans i els seus habitants, persones amb una força interior que les fa úniques a l’hora d’emprendre un projecte laboral i de vida”. En aquest cas, els protagonistes del Més Valents han estat Marcel Borràs, Mariona Martí, Marc August Muntanya, Anna Vilarrasa, Xavier de Bolós, Aleix Domènech, Andrea Motis, Marc Ortiz, Albert i Xavier Boix, Uri Santos i Jordi Hostench i u!dance.

bona1 bona2

Per nosaltres és tot un orgull que el nostre club aparegui en aquestes pàgines, rememorant així l’últim ascens històric a Segona B des del punt de vista de dos futbolistes de la ciutat com són Uri Santos, actual davanter de l’equip, i Jordi Hostench, lateral esquerre que ara milita a les files de l’Elx Il·licità. Cal dir que també es va temptejar el capità Abel Solé, un dels referents d’aquesta etapa gloriosa, però per criteris d’edat (tots els personatges tenen menys de 30 anys) finalment no es va poder incloure en el llibre. Robles i Albesa van entregar un exemplar firmat i dedicat al president de la UE Olot, Joan Agustí, que va destacar “la diversitat d’àmbits que abraça el llibre, cosa que el fa realment interessant, i també la injecció de moral que pot generar entre els joves, i més tenint en compte les elevades taxes d’atur en aquesta franja d’edat”. Una iniciativa literària que val molt la pena i de la qual ens sentim plenament partícips. Gràcies companys, us desitgem sort i èxits! Vosaltres també sou Joves Valents!

Leave a Reply