La jornada al futbol base (21 i 22 febrer)

LES CRÒNIQUES

Deixem enrere un cap de setmana de Carnestoltes a la ciutat d’Olot, però els equips del nostre futbol base s’han deixat de disfresses i comparses i han mantingut la tensió competitiva que exigeix el campionat domèstic. En global, ens han ofert 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes, tenint en compte que es van ajornar dos partits: l’Empordanet-Aleví C, suspès pel vent, i l’Infantil B-la Cellera, per manca d’efectius del conjunt visitant. De la resta, aquí en fem cinc cèntims:

Gironès Sàbat 4-3 Aleví A

El Sàbat es va avançar en el marcador però els nois d’Obrador i Somovilla van empatar abans de la mitja part. A la represa, els de la Garrotxa van sortir amb ganes de buscar la porteria contrària i van aconseguir posar-se per davant amb un contundent 1-3. En els últims minuts del matx, però, els gironins van anotar el 2-3 i van tenir córners a favor que no van saber aprofitar.

Llagostera 2-3 Aleví B (recuperació del partit aplaçat)

Un compromís molt disputat entre Llagostera i Olot que es va decantar pel costat dels visitants. El nostre Aleví B va tenir nombroses ocasions de gol en les dues primeres parts però només va poder materialitzar-ne tres. La resta del partit, els llagosterencs van insistir de valent per buscar l’empat, però aquí cal destacar l’esperit, el sacrifici i el saber patir dels nostres joves jugadors defensant cada atac local com si fos l’últim. Una gran victòria que donarà molta moral per seguir treballant.

Aleví B 7-0 Breda

Partit molt bo davant d’un Breda molt ben posat al darrere i sortint al contraatac. Després del primer gol, l’Olot va canviar el ritme de l’enfrontament i van arribar els altres gols de forma consecutiva fins a situar el 7-0 definitiu.

Aleví D 4-3 La Cellera

Partit força discret de l’Olot, en el qual només es pot salvar la tercera part, on es va elaborar un futbol molt atrevit i bonic aconseguit un 3-0 en el marcador. Les altres parts han estat de domini de pilota però sense mobilitat ni continuïtat. És la segona setmana consecutiva que l’Aleví D fa  una part espectacular i es desconnecta del partit. Hi ha preocupació en el cos tècnic però seguirant treballant per evitar-ho i corregir errors.

Infantil A 2-3 Manlleu

Derrota ajustada dels nois que preparen Vegas i Juvanteny. Es van avançar els osonencs però els de la Garrotxa van neutralitzar-los abans del descans. En un inici fulgurant de la segona meitat, els manlleuencs van marcar dos gols més (1-3) i, tot i que els locals van reduir distàncies immediatament, no van tenir més marge de reacció per igualar el matx. Hem de tenir en compte que el Manlleu és segon del Grup 2 de Preferent amb 41 punts, mentre que l’Olot ocupa la 11a posició amb 23 punts.

Llagostera 1-2 Infantil A

Un enfrontament on es van posar sobre la taula dues idees de joc molt diferents. L’Olot va posar-hi el domini, especialment en la primera part, monopolitzant la pilota i generant les millors oportunitats. Els gironins van optar per un estil més directe durant tot el matx, però els tres punts van volar cap a la Garrotxa de forma ben merescuda.

Infantil C 2-2 Atlètic Banyoles 

Valoració molt positiva davant un dels equips punters de la categoria. Un xoc molt disputat, lluitat del primer fins a l’últim minut. Els olotins es van quedar amb un regust agredolç ja que anaven dominant per 2-0 i els dos gols banyolins van ser fruït de dues centrades a l’àrea, jugades que durant la temporada penalitzen molt al nostre Infantil C.

Girona 1-1 Cadet A

Un duel molt intens en el qual el Girona va tenir les oportunitats en la primera part tot i un bon plantejament de l’Olot, que també va arribar amb perill en alguna ocasió. Els olotins van agafar més protagonisme a la segona part, on es van créixer i van dominar, deixant l’empat final a un gol.

Cadet B 8-1 EF Garrotxa 

Va ser un derbi controlat clarament per als nois de Luque i Clavaguera, que van proposar un molt bon joc combinatiu i van estar molt eficaços en la finalització. Els tècnics assenyalen que cal entrar en aquesta dinàmica de bon joc per continuar millorant en la formació de jugadors.

Gironès Sàbat 5-0 Juvenil A 

Dia per oblidar del Juvenil A en la seva visita al camp del Gironès Sàbat. Els dos equips hi arribaven amb ganes d’endur-se els tres punts; els locals per eludir les posicions de descens i els visitants per apropar-se més als llocs capdavanters. Però diumenge no era el dia. Gol en contra en una pentinada d’un servei de banda, penal a favor per empatar enviat al pal i falta desviada per la barrera per fer pujar el 2-0 al marcador abans del descans. A la represa, l’equip va oferir intencions i ocasions per igualar el matx, però la pilota no volia entrar, fins que van arribar els fatídics últims 15 minuts del partit amb dues expulsions i tres gols més en contra. Una derrota dura que trenca la bona dinàmica de l’equip, però de ben segur que els d’Iglesias i Solé es refaran i aquesta setmana tenen dues oportunitats per fer-ho. Dijous visiten el Caldes de Montbui per acabar de jugar els minuts pendents i diumenge reben el Cardedeu al Morrot a partir de les 12.

Juvenil B 0-1 Lloret

Una setmana més, el futbol no va ser just amb el nostre Juvenil B, que va ser l’únic equip que va proposar futbol i va gaudir de les millors oportunitats. La falta d’encert de cara a porteria i un penal en contra van ser els detonants de la derrota per la mínima contra el Lloret. 

I LA PROPERA JORNADA?

– 124 Partits temp 01-03-15

agenda28-02

Leave a Reply