MORITZ s’afegeix al projecte de la UEO

Moritz, la reconeguda marca de cervesa catalana, molt vinculada a la ciutat de Barcelona, ha entrat recentment a formar part del projecte de la Unió Esportiva Olot com a patrocinador. En el partit contra l’Olímpic, els jugadors ja van estrenar la publicitat en la lateral de la samarreta, un acord amb el qual esperem celebrar moltes alegries agafats de la mà.

La marca Moritz es va fundar a Barcelona l’any 1856, són ja més de 150 anys vinculats a l’ofici en una ciutat que forma part de l’ADN de Moritz per diversos motius; per la seva activitat comercial, pel producte i per les diverses activitats d’oci i cultura realitzades a Barcelona i Catalunya. És per això que es projecten de cara al futur mitjançant la cultura, l’emprenadoria i la gastronomia.

Moritz dóna una empenta al projecte de la UEO amb un acord que la converteix en un dels nostres patrocinadors. Una relació que ens omple d’orgull i satisfacció i en la qual esperem brindar per molts èxits tots plegats, tant per l’empresa barcelonina com per a l’Olot. I sempre, amb una cervesa Moritz a la mà, per descomptat!

moritz

 

Formes de contacte:

Ronda Sant Antoni, 39 · 08011 (Barcelona)
Telf: 93 423 54 34

Leave a Reply