La jornada al futbol base (28 febrer i 1 març)

LES CRÒNIQUES 

Comença el mes de març i els equips de formació del club avancen amb pas ferm cap als seus objectius. Més igualtat i alternatives entre els més petits i en canvi, autoritat i victòries en les categories de cadets i juvenils. Traduït en números, la UEO va recol·lectar un total de 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. L’enfrontament del Juvenil B contra el Llagostera es va haver d’ajornar a última hora. De la resta, tot seguit us expliquem amb pèls i senyals les evolucions del partits:

Les Preses 1-6 Aleví A

Un bon partit de del nostre Aleví A, que va controlar totes les fases del partit. En tot moment van estar per davant en el marcador i el resultat podia haver estat molt més ampli si no fos per moltes ocasions malbaratades davant de porteria.

Aleví B 2-10 Blanes

Un compromís molt complicat davant un Blanes molt intens, que després de dues jugades per la banda esquerra va obrir la llauna encarrilant els tres punts de forma clara. De totes maneres, l’Olot va elaborar un bon joc i una intensitat més que correcta.

Fornells 6-2 Alevi C

Partit que va començar amb un avantatge momentani de l’equip olotí, fins a dues vegades es va posar per davant al marcador i posant la por al cos el líder del grup 13 de la Primera Divisió. Quan el Fornells va voler canviar de marxa es va veure contrarestat per la mateixa intensitat dels garrotxins. Finalment, el conjunt del Gironès va fer notar l’any més d’experiència i es va acabar emportant l’enfrontament un amb resultat del tot enganyós tenint en compte la notable actuació que van oferir els nois de Delgà i Carré.

Palamós 4-2 Aleví D (amistós)

Tot i la derrota encaixada, els tècnics es mostren molt contents per l’actitud oferta pels jugadors, que no van deixar de lluitar en cap moment tot i només tenir un canvi disponible. Van donar la cara i van deixar clar que encara que siguin de primer any sempre compleixen amb els senyals d’identitat de voler jugar bé a futbol. Un partit que va servir per provar jugadors en diverses posicions i oferir un bon espectacle.

Infantil A 2-3 Manlleu 

Molt bon partit i molt disputat el que es va veure al camp del Morrot. Els osonencs es van avançar però els de casa van neutralitzar el resultat abans del descans. Inici fulgurant de la segona meitat amb dos gols més dels manlleuencs, tot i que els locals van retallar distàncies immediatament. Al final, però, el físic va marcar la diferència i no hi va haver marge de reacció tot i plantar cara contra el segon classificat del grup.

Vilablareix 2-2 Infantil B

Primera part igualada en oportunitats però amb domini de joc visitant. Al descans ja es va arribar amb el resultat final de 2-2. A la represa, el control va continuar essent olotí i van gaudir de diverses ocasions, a més de dos gols anul·lats en posició dubtosa i un possible penal no assenyalat. Així doncs, un empat amb regust amarg.

Sant Pere Màrtir 0-5 Infantil C

Un xoc dominat íntegrament per la UE Olot. Les petites dimensions del camp, les imprecisions en les passades i els errors en la finalització van propiciar que es veiés un duel poc vistós. Els entrenadors es queden amb el resultat i el fet de deixar la porteria a zero i insten als seus jugadors a continuar treballant per millorar.

Cadet A 5-1 Premià 

Un enfrontament molt intens i ben controlat pels del casa, que ja portaven un 2-0 favorable al descans. A la represa, els maresmencs es van créixer i el partit es va convertir en una anada i tornada, però al final els de Sánchez i Barranco van posar seny i van assegurar la victòria amb el definitiu 5-1.

Santjoanenc 0-9 Cadet B

Bon partit de l’Olot, sobretot en la primera meitat combinant i amb verticalitat quan era necessari. A la segona part, i degut a la impotència del rival, el partit es va embrutir molt i el joc ja no va ser tan dinàmica ni fluid. Els tècnics estan satisfets amb l’actitud dels jugadors davant l’agresssivitat de l’equip rival.

Juvenil A 3-0 Cardedeu

El Juvenil A rebia el Cardedeu després d’una setmana molt intensa i amb algunes baixes a l’equip. Tot i això, els jugadors van saltar al camp disposats a donar-ho tot per aconsegir la victòria i els reforços del Juvenil B van ser de gran ajuda. La primera part va ser poc vistosa, amb imprecisions i poc encertats. Als olotins els costava trobar la línia del bon joc, en part per mèrit del rival, que es mostrava molt intens i agressiu. A la represa, els nois d’Iglesias i Solé van millorar les intencions però el gol es resistia i el contricant arribava a a la porteria amb cert perill. Fins que al minut 63, una genalitat va acabar amb la pilota al fons de la xarxa visitant. El gol va canviar l’escenari i va donar tranquil·litat a la UEO, en canvi el Cardedeu va haver de prendre més riscos, fet que els locals van saber aprofitar amb contraatacs ràpids que van significar dos gols més. A sobre, el porter olotí va aturar un penal amb 2-0 al marcador, situació que hauria pogut complicar el partit.

LA PROPERA JORNADA:

125 Partits temp 08-03-15

agenda8-3

Leave a Reply