CASA TIÓ

Les botigues de Casa Tió estan pensades per poder oferir la millor qualitat de carn al millor preu, i alhora poder tenir un servei excel·lent a cada establiment. A Olot, els trobaràs al Passeig de Barcelona de dilluns a dissabte tot el dia i també diumenges al matí. Una empresa catalana que dóna un cop de mà al projecte de la Unió Esportiva Olot. 

Casa Tió és una empresa amb molta experiència dins el sector carni, en funcionament des de 1916.  Aquests últims anys, l’empresa s’ha expandit amb força posant noves botigues per la província de Barcelona. La qualitat contrastada de Casa Tió, és deguda a la cura que es té de cada producte, així com la confiança i el seguiment dipositat en els seus proveïdors. El secret per haver aconseguit una carn de primera qualitat amb uns preus excel·lents és que gran part dels productes els elaboren des de l’inici fins al consumidor final.

A la capital de la Garrotxa, es troben situats al Passeig de Barcelona, una zona molt cèntrica i de gran volum comercial. Casa Tió col·labora estretament amb el nostre club i de fet, cada 15 dies trobaràs en el seu establiment el fulletó que repartim a l’Estadi Municipal en els partits que juga la UEO a casa.

Formes de contacte: 

Passeig de Barcelona, 6 (Olot)

Mòbil: 606 618 159

Tiquets de 1/2 h. de pàrquing gratuït

Horari d’obertura: de dilluns a dissabte de 9 a 21h / Diumenge matí de 10 a 14h

www.casatio.com

Leave a Reply