La jornada al futbol base (21 i 22 març)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, us portem el més destacat de la jornada al futbol formatiu de la UEO. Aquest cap de setmana els resultats globals han estat de 6 victòries (8 si sumem els dos partits endarrerits de l’Infantil B i el Juvenil B), 2 empats i 3 derrotes. Per entrar més en detalls, llegiu els resums que ens ofereixen els tècnics de tots els conjunts:

Aleví A 2-3 Ripollès

Un partit més que l’equip olotí deixa escapar en l’últim quart quan en el tenia aparentment dominat per 2-0. Tot i aquest control, el Ripollès va gaudir de bones ocasions al llarg del partit i dues jugades mal defensades, més un golàs des del mig del camp, van capgirar el resultat donant la victòria als visitants.

Bons Aires 0-1 Aleví B

Partit molt controlat en tot moment, amb diverses arribades dels dos equips. Per part dels Bons Aires, la majoria d’aquestes van ser amb xuts llunyans i sense acostar-se a l’àrea. L’Olot va fer l’únic gol del partit en una bona jugada, un acció que val 3 punts més per sumar-ne 43 a la classificació.

Aleví C 4-4 Doble Set

Les coses van començar malament quan la UEO va encaixar el primer gol al minut 1 de partit. Els jugadors olotins, però, van fer-se forts en defensa i van neutralitzar totes les jugades d’atac dels gironins en la primera meitat. I quan semblava que el Girona s’emportaria el triomf, els de Delgà i Carré van exhibir tot el seu potencial en la recta final en la qual es va passar de l’1-3 al 4-4 definitiu. I fins i tot van tenir la opció de guanyar si no fos perquè l’àrbitre va xiular el final just quan l’Olot arrencava un contraatac.

Sant Gregori 7-1 Aleví D

Una jornada en la qual el nostre Aleví D es jugava el poder col·locar-se a la tercera posició de la taula i on els nervis els van jugar una mala passada i no els va sortir res del que tenien planejat. Els tècnics portaven alguns partits avisant de les desconnexions dels jugadors i contra un equip de segon any, físicament superior però més discret tècnicament, va tornar a succeir. L’equip no va mostrar l’actitud que els entrenadors esperaven i el marcador així ho va reflectir amb una desfeta contundent. Cal fer autocrítica dels errors comesos i canviar el xip per continuar aspirant a la zona alta de la classificació.

Argentona 0-2 Infantil A

Un aparellament molt disputat durant els 90 minuts i amb les opcions més destacades de la primera part per als de la Garrotxa. A la represa, els locals van serrar les dents i van poder-se avançar en el marcador però després d’una gran jugada, l’Olot es va posar per davant. A falta de 10 minuts per finalitzar el partit, els visitants van sentenciar amb el 0-2 definitiu.

Infantil B 4-0 Boscdetosca

Un matx que va corroborar la bona dinàmica dels últims 7 enfrontaments (6 victòries i 1 empat), l’equip es troba en bon moment i això es plasma sobre el terreny de joc. A més, entre setmana també van derrotar a la Cellera (3-0) en partit endarrerit amb domini total i bon joc, només la gran actuació del porter cellerenc va evitar una victòria més àmplia. Aquest cap de setmana, els jugadors entrenats per Farrés i Roure visiten un rival de la part alta (Roses) i si s’aconsegueix el triomf podrien marxar de vacances més a prop dels 4 primers classificats.

Infantil C 1-2 Bescanó

Els entrenadors consideren que possiblement va ser un dels partits més dolents de la temporada, i just després d’haver-ne fet un dels millors. No hi ha excuses, l’equip continua entrenant per millorar i mantenir una constància en tots els aspectes del joc. Contra el Bescanó, la intensa pluja va minimitzar la possessió de la pilota de la UEO i va propiciar moltes imprecisions en la passada i alguns desajustaments defensius. Una derrota merescuda contra un rival que, a priori, no havia d’oposar tanta dificultat.

Vilassar 1-2 Cadet A

Molt bona actuació al camp del líder, el Vilassar, plantejant una primera part molt seriosa amb domini de la pilota i contundència defensiva. Els olotins es van avançar en un córner després de disposar de clares oportunitats. A la segona part, els maresmencs van sortir amb força i es van bolcar a l’atac, aconseguint el gol de l’empat en una acció aïllada. Els de Sánchez i Barranco continuaven mantenint el control i les millors aproximacions fins a culminar una gran victòria amb el segon gol.

Cadet B 6-0 Porqueres

Un xoc molt controlat per part garrotxina, generant bon joc combinatiu tot i alguna errada a nivell defensiu. Els tècnics destaquen el futbol proposat en fase atacant, en part gràcies a una circulació de pilota bastant precisa i ràpida.

Girona 1-1 Juvenil A 

Gran partit de futbol amb molta intensitat i un ritme de joc altíssim per part dels dos conjunts. Els 20 primers minuts van de ser domini local, però una jugada per la banda dreta va acabar amb centrada i rematada al fons de la xarxa del Girona (0-1). A partir d’aquí, es van veure els millors minuts visitants fins al descans, un període en el qual l’àrbitre va anul·lar un gol als olotins per un dubtós fora de joc. A la represa, els gironins es van bolcar a l’atac en busca de l’empat. L’Olot defensava molt bé i sortia amb perill a la contra. Una d’aquestes accions va acabar amb gol, però novament l’àrbitre el va invalidar per fora de joc. I ja en l’últim quart d’hora, una jugada interminable dins l’àrea va acabar amb rematada local al fons de la xarxa, un gol que l’assistent havia anul·lat i l’àrbitre principal va donar per bo. En els minuts finals va faltar frescor a les cames dels d’Iglesias i Solé, que ja no tenien idees per escollir millor l’última passada i crear perill en contraatac. L’immens desgast va fer que les coses no sortissin com volien els tècnics, que valoren el valuós empat en un camp molt complicat. Un punt que s’ha de fer bo aquest dissabte a les 16h amb la visita del Premià, un altre molt bon equip.

Juvenil B 3-1 Bàscara

El Juvenil B, agafat recentment per Joan Miquel Salavedra, continua en línia ascendent i va sobreposar-se a un gol en pròpia porteria per acabar sentenciant el matx en la segona meitat. Va ser un duel sota una intensa pluja, amb els locals creant les primeres ocasions però sense materialitzar-les. A la represa, el domini dels de casa va ser total i van poder capgirar al marcador, que es va quedar curt i tot. És la 4a victòria en els últims 5 partits (si comptem el triomf per 1-2 contra el Llagostera en partit endarrerit). que ha permès a l’Olot escalar posicions i situar-se 10è amb 25 punts de la classificació del Grup 13 de la Primera Divisió Juvenil.

LA PROPERA JORNADA:

– 128 Partits temp 29-03-15 (1)

agenda28-3

Leave a Reply