Prova de foc a Montigalà

Desplaçament complicat al camp del Badalona (diumenge, 17h) amb la missió de sumar tres punts bàsics de cara a la salvació. Optimisme i convicció en el grup de Rodri per traduir el bon joc en resultats tangibles i esborrar el mal regust dels últims partits a casa davant una de les grans revelacions de la lliga. Trujillo, ja recuperat de l’isquio, té números d’entrar en una llista d’on cau Jordi Calavera, expulsat contra l’Hospitalet. 

Creu i ratlla. Encara que sembli fàcil de dir i difícil de fer, és el moment d’abstreure’s de tot el que succeït fins ara i de centrar-se en les 8 últimes jornades de lliga. La línia no és dolenta tot i les ensopegades a casa, més fruït d’errades puntuals que no pas de desencerts importants. La falta de gol és un handicap, sí, però és una situació circumstancial que tornarà a florir com la primavera amb les oportunitats que es generen en cada partit. Seria més preocupant, que no és el cas, si no es creés joc ofensiu. Sonarà a tòpic però el partit de diumenge és clau, molt important a nivell psicològic i estratègic per afrontar la recta final amb més comoditat. Sabem que serà una cita exigent, tenint en compte els registres sorprenents que està assolint el Badalona de Manolo González (6è amb 46 punts). Un convidat inesperat a la part alta que està donant guerra i que no té la intenció de despenjar-se’n. Equip, per cert, on hi milita l’ex-Olot Xavi Ferrón, a més de jugadors interessants com el porter Marcos, Toni Lao (que ens va marcar dos gols a la primera volta), Abraham o el silenc Marc Mas, arribat en el mercat d’hivern. En un camp petit i estret, com és el de Montigalà, l’Olot haurà d’estar especialment atent a la pilota aturada i als xuts llunyans dels escapulats. L’esperit del Narcís Sala, amb la remuntada in-extremis, és la línia a seguir per mantenir una trajectòria ferma a domicili. S’ha recuperat abans d’hora el davanter Antonio Trujillo, que podria entrar en una convocatòria que tindrà la baixa segura de Jordi Calavera, que va ser expulsat en el duel contra l’Hospitalet.

La prèvia de Rodri: “El Badalona és un equip rocós, dur de superar a casa, que està fent bons números i ho basa tot en l’aspecte defensiu i amb detalls de qualitat al davant. Marcos és dels porters que salven partits i haurem de tenir controlat a Abraham, jugador de gran projecció que té un molt bon xut. A nosaltres ens falta contundència a partir de tres quarts de camp per culminar la bona feina que fem des del darrere. Està tot molt igualat, hem de mantenir la tranquil·litat, queden 8 jornades i encara tenim l’oportunitat de sumar molts punts”.

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Calavera (sanció)

 

Foto: Óscar Sielva, fent un control en el partit de la primera volta (3-3). // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply