Condemnats per una genialitat (UE OLOT 0-1 Hospi)

Un golàs magistral de falta de Rubén Alcaraz decanta la balança per a l’Hospi davant un Olot que hi ha posat lluita i brega però no ha trobat la inspiració en fase ofensiva. Tot i l’expulsió de Morgado, els riberencs s’han defensat amb ungles i dents i Craviotto ha salvat l’empat en diverses ocasions. La UEO encara manté 6 punts de marge respecte la promoció de descens i buscarà la reacció el proper diumenge a Badalona. 

L’estat del camp, tou i enfangat degut a les fortes pluges caigudes en els últims dies, no convidava a gaires floritures i el partit ha estat d’aquells d’abans, d’arremangar-se i posar-se el mono de treball. Un duel competit al màxim, molt intens i imprecís a la vegada, que ha caigut del costat visitant gràcies a un gran detall tècnic individual. La primera part ha estat de domini altern, millor l’Hospi en els compassos inicials amb ocasions per a Haro i un xut de falta al pal de Luque. Ha despertat l’Olot a partir de la mitja hora, trobant més espais entre línies i habilitant als davanters, amb rematades interessants d’Uri i Carlos. Un equilibri de forces, uns més expeditius, d’altres més combinatius, que s’havia de trencar cap a un dels dos bàndols a la represa. A destacar la bona sintonia entre les dues aficions, que han intercanviat càntics simpàtics i han mostrat una germanor poc habitual.

I segurament, la tornada dels vestidors ha coincidit amb els millors moments de l’Olot. Ha entrat Coro per Sielva i l’equip ha fet una passa endavant per tal de buscar el gol que obrís la llauna. Un gran cop de cap de Rojas ha fet lluir Craviotto, que ha tingut una actuació destacada traient dues accions molt clares a Carlos Martínez. I precisament quan l’escenari semblava ben encaminat per als de Rodri, ha arribat el cacau inapel·lable de Rubén Alcaraz. Fantàstica execució des de la frontal d’un especialista que no ha pogut evitar Wilfred (64′). En l’acció anterior, Morgado havia estat expulsat per escopir a Rojas en una decisió polèmica. També hi ha hagut unes possibles mans d’Agus dins l’àrea de l’Hospi que l’àrbitre no hi ha volgut saber res. Amb la superioritat numèrica, i l’entrada d’un extrem pur com Robert Simón, la UEO s’ha llançat a l’atac cercant la diana de la igualada. Ho ha fet per terra, mar i aire: amb centrades per bandes, amb xuts llunyans, a pilota aturada i tocant fins a la cuina. Però no hi ha hagut manera, un altre cop la sort estava del costat contrari. Calavera ha estat expulsat en veure la segona groga i no podrà jugar a Badalona, el proper diumenge a les 5 de la tarda. És moment de refer-nos d’aquest cop dolorós i d’aixecar els ànims. Ja ho vam fer a Sant Andreu i ho podem tornar a fer a Badalona. Aquest equip té un cor enorme i ho demostrarà fins al final, en queden 8 i la salvació està ben encarada. Tranquil·litat i bons aliments!

FITXA TÈCNICA

Olot: Wilfred, Calavera, Canelada (Robert, 67′), Germán, Rojas, Abel (c), Carlos, Héctor, Uri, Musa i Sielva (Coro, 45′).

Hospitalet: Craviotto (c), Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, David Haro, Vivi (Nacho, 75′), Joel (Jose, 78′), Luque (Canario, 59′) i Morgado.

Gols: 0-1, (Rubén Alcaraz, 64′)

Àrbitre: Francisco José Melián Socorro. Ha amonestat Rojas, Coro, Uri i ha expulsat per dues grogues a Calavera (Olot). També ha mostrat vermella directa a Morgado i ha amonestat a Peque, Agus i Vivi (Hospi).

Incidències: partit corresponent a la jornada 30 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1.087 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot, una cinquantena desplaçats des de l’Hospitalet. 

Foto: Carlos Martínez, en un acció espectacular provocada per l’aigua i el fang. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply