Minut de silenci a tots els camps

Des de la Unió Esportiva Olot expressem el més sentit condol a totes les víctimes de l’accident aeri dels Alps. Especialment, les que ens toquen més de prop, ens adrecem als famíliars, amics i coneguts de les tres olotines que van perdre la vida en aquesta tragèdia: Mireia Serrat, Anna Sorribes i Ariadna Falguera. El marit d’aquesta última, Lluís Juncà, havia estat jugador del nostre club en la categoria juvenil i és per això que li enviem una forta abraçada i tot el nostre suport.

També ens solidaritzem amb la família de Carles Milla, empresari banyolí que va morir en l’accident de German Wings i també que havia tingut una vinculació amb la UEO. Milla havia estat preparador físic del primer equip ara ja fa unes quantes temporades, concretament en l’etapa en la qual Eduard Arbós n’era el president i l’equip va ascendit de 1a Regional a Preferent. En aquests moments tan díficils, transmetem tota la nostra força i ànims a l’entorn més proper d’en Carles.

*Durant tota la jornada, els nostres equips guardaran un emotiu minut de silenci en record de les víctimes olotines de l’accident aeri. A més, tots els jugadors lluiran cinta negra en senyal de dol.

Leave a Reply