La jornada al futbol base (28 i 29 març)

LES CRÒNIQUES 

En plena Setmana Santa, us servim el resum de la jornada al planter de la Unió Esportiva Olot. Abans de participar en tornejos i de disputar partits endarrerits, la competició domèstica ens va deixar un balanç de 6 victòries i 3 derrotes, sense comptar l’amistós de l’Aleví A i la suspensió del compromís de l’Infantil C. A continuació, analitzem en profunditat els partits en col·laboració amb els entrenadors de la base:

Aleví A 4-1 Peralada (amistós)

Als garrotxins els va costar entrar a dins el partit i el Peralada es va avançar, però un cop van començar a jugar amb criteri i rapidesa, tot va anar millor per acabar imposant-se per 4-1.

Aleví B 1-3 Palamós

Partit molt dur davant un Palamós molt combatiu i disposat a fer la guitza als locals. Després de dues primeres parts disputades i amb joc directe, el resultat no reflectia la igualtat (0-2). Ja en el tram final, els olotins van jugar sense res a perdre i van desplegar un joc alegre i molt ofensiu. Just després de retallar distàncies, i quan semblava que la remuntada era possible, un inoportú gol visitant va acabar de matar el partit.

Sant Ponç 1-0 Aleví C

Un enfrontament marcat per un joc directe durant totes les parts. Els futbolistes de l’Olot es van veure tancats a la zona d’atac i amb una actuació espectacular del porter local. El partit es va decidir per la mínima, tot i que els de Delgà i Carré van fer mèrits per endur-se els tres punts, sobretot en l’última part amb un treball de circulació de pilota i buscant espais de forma constant i activa. I en un partit aplaçat, victòria contundent contra l’Empordanet (0-5). Des de bon començament, el nostre Alevi C va jugar amb molta serietat, calma i ordre a l’hora d’atacar. El duel va tenir alts i baixos per les dues bandes, però els olotins es van emportar el triomf gràcies a jugades ofensives treballades en els entrenaments. Cal destacar la gran actuació del porter olotí amb 4 parades d’alt nivell.

Aleví D 7-3 Ripollès

Els va costar entrar en el partit als nois de Sergi Torres i David Ferrés en les dues parts inicials, amb errors defensius i males decisions en atac. La mitja part va anar bé per corregir errors i agafar les regnes del joc, demostrant que aquest bloc sap jugar ratllant la perfecció. Per tant, gran canvi respecte la setmana passada amb sensacions de divertir-se jugant a futbol, conceptes primordials en aquesta edat. Felicitat als jugadors de part dels tècnics, que els animen a seguir treballant en aquest direcció.

Infantil A 2-3 Mataró

Resultat injust el que va tenir lloc diumenge al camp del Morrot, en el qual l’Olot va ser superior al líder de la categoria. El cert és que els de casa van perdonar moltes ocasions de gol i el Mataró, en el seu únic tir durant la segona part, va situar el 2-3 definitiu.

Base Roses 0-4 Infantil B

Gran partit que confirma la bona ratxa i el bon joc que estan oferint els olotins en aquesta segona volta. Visitaven el 4rt classificat de la categoria amb ganes de marxar de vacances a només un punt de distància. És per això que la concentració va ser màxima per no donar cap opció als rosincs, un rival directe, i amb el vent com a convidat inesperat. El resultat va ser positiu en tots els aspectes com el joc, la intensitat i l’atenció i per tant, setmana de festa amb els deures fets.

Cadet A 4-0 Manresa

Molt bon partit i molt complert del nostre Cadet A contra el Gimnàstic Manresa amb un domini clar de la pilota, molt sòlids en defensa i disposant de clares oportunitats durant tot el partit. 2 gols a la primera part i 2 més a la segona van sentenciar el partit (4-0).

Besalú 0-11 Cadet B

Partit molt plàcid en el qual els nostres jugadors van realitzar un joc molt vistós i creant nombroses ocasions de gol. Els tècnics desitgen continuar amb aquest nivell de joc fins a final de temporada i esperen donar una bona imatge en el torneig d’aquesta Setmana Santa a terres valencianes (Oliva).

Juvenil A 4-0 Premià

La disputa pel tercer lloc tenia una cita vital el passat dissabte entre dos equips separats per només 1 punt fins aleshores. Els locals hi arribaven plegats de baixes, amb dos homes del Juvenil B a l’onze inicial i dos cadets a la banqueta. Però en cap cas va ser una excusa, sinó tot al contrari, un motiu per donar el do de pit i deixar-ho tot al camp. Els primers 20 minuts van ser de domini olotí, fins i tot amb un gol a la sortida d’un córner. La resta de la primera meitat no va tenir un dominador tan clar, possiblement contagiats pel joc directe visitant. A la represa, quan el Premià intentava posar-se dins el matx, un magistral llançament de falta donava més avantatge a la UEO. Amb el 2-0, els d’Iglesias i Solé van començar a jugar més còmodes i a trenar jugades col·lectives amb més facilitat, com la del penal que va significar el 3-0 o la del 4-0 definitiu. Després d’aquests bons resultats, l’equip descansarà uns dies a l’espera de recuperar efectius per fer front al derbi contra el Banyoles en les millors condicions.

Sant Gregori 1-3 Juvenil B

Partit intens en el qual els primers 35 minuts van ser de l’Olot posant-se 0-2 en el marcador. La llàstima és que en el tram final el Sant Gregori va reduir distàncies amb un gol de penal. La segona part va mantenir la intensitat i lluita tot i que els gironins jugaven amb un home menys, fins que en el minut 78, els visitants van sentenciar per acabar sent amos i senyors del partit.

PARTITS I TORNEJOS DE SETMANA SANTA:

– 128’Partits Setmana Santa (1)

agendaSetmanSanta

 

Leave a Reply