La jornada al futbol base (11 i 12 abril)

LES CRÒNIQUES

Els equips del futbol base van tornar als seus respectius campionats de lliga després de l’aturada per Setmana Santa on alguns van disputar tornejos i partits endarrerits. La primera jornada del mes d’abril ens va deixar un balanç de 5 victòries, 3 empats i 2 derrotes. El partit de l’Aleví A, que l’havia d’enfrontar al Bosc de Tosca, finalment es va ajornar  i buscarà una nova data. Tot seguit us oferim els resums de la resta de categories de la UEO:

Sils 1-1 Aleví B

Partit difícil després de la tornada del MIC. El cansament encara era present, però el nostre Aleví B va signar un partit força complert. Control de la pilota i arribades constants que es veien frenades una vegada i una altra per la gran actuació de la portera local. Un golàs d’estratègia dels olotins semblava definitiu, però en l’últim suspir, un fort xut llunyà donava l’empat al conjunt silenc. Els tècnics volen destacar la gran feina dels nois, tant en el MIC on van realitzar un gran paper com en l’últim partit a Sils, una mostra de caràcter i entrega.

Aleví C 1-5 Gironès 

Inici fort de l’enfrontament per part dels dos equips. L’Olot es va avançar en el marcador i no va aconseguir materialitzar cap mes jugada durant la resta del partit. En canvi, el conjunt gironí va realitar una molt bona segona part i va saber aprofitar la manca d’atenció defensiva dels de Delgà i Carré per marcar fins a cinc gols al final del partit. Tot i això, els entrenador es mostren contents en línies generals i deixant de banda el segon temps del partit.

Celrà 2-5 Aleví D

Molt bon partit des del primer minut davant un equip de segon any molt rocós i físic. Gran actuació dels jugadors, sortint amb la pilota controlada des del porter i jugant tant per dins com per fora demostrant el bon nivell d’aquest grup. Una vegada més, han fet les delícies del cos tècnic i dels espectadors amb accions espectaculars. Els entrenadors feliciten els futbolistes i els animen a seguir treballant en aquesta línia.

Girona 3-3 Infantil A

Resultat just amb remuntada inclosa després d’una primera fluixa per part dels visitant, la qual cosa va comportar el resultat parcial de 3-1 a la mitja part. A la represa, l’Olot va sortir molt fort i va realitzar una gran pressió per aconseguir igualar el partit.

Infantil B 8-0 Ripollès

A la primera els va costar trobar joc ja que els visitants estaven ben tancats i els garrotxins tenien poca mobilitat a dalt. Amb tot, dos gols a pilota aturada van col·locar el 2-0 al descans. A la segona meitat, el Ripollès estava més desgastat i els de casa van desplegar un joc més fluid amb jugades boniques i gols molt variats. Un Infantil B que continua amb la bona ratxa i el diumenge que ve es desplaça al camp del Peralada (tercer classificat) amb la intenció de mantenir les bones sensacions, retallar tres punts i posar-se dins el grup capdavanter de la classificació que formen Figueres, Baix Ter i Peralada.

Infantil C 3-0 Ter Brugent

Molt bona primera part del nostre Infantil C, jugant amb intensitat i controlant el joc, aspectes que van propiciar ocasions i arribades perilloses. A la segona, la UEO va abaixar el ritme i això es va notar en la pèrdua del control i de la pilota. En línies generals, però, bon partit per creure en el treball realitzat en el que portem de temporada.

Manlleu 4-2 Cadet A

Derrota dels de Joan Sánchez i Samuel Barranco al camp del conjunt osonenc, que va manar amb autoritat des de bon principi amb un ampli avantatge (4-0), malgrat els intents de reacció dels olotins en la recta final. D’aquesta manera, el Cadet A segueix a la 5a posició del Grup 2 de Preferent amb 37 punts.

Cadet B 4-0 Banyoles

Un xoc bastant còmode a nivell defensiu, tot i que a l’Olot li va costar molt crear ocasions degut al replegament intensiu del Banyoles. Va costar trobar espais en atac, malgrat que al final van arribar els gols, un bon resultat que permet als nois de Luque i Clavaguera pujar de categoria de forma matemàtica.

Banyoles 2-2 Juvenil A 

Primera part de domini absolut del Juvenil A al camp del Banyoles, tacant el rival al seu propi camp i aconseguint enviar la pilota al fons de la xarxa en dues ocasions, tot i que una d’elles va ser anul·lada per un dubtós fora de joc. El resultat al descans era de 0-1, un avantatge curt tenint en compte el domini olotí durant els primers 45 minuts. A la represa, la situació va canviar. El domini no era tan clar, trobar joc en camp contrari era més complicat, i tot que a l’Olot no li generaven ocasions de gol, les sensacions eren ben diferents. Fins que a la sortida d’un córner, els del Pla de l’Estany van empatar (1-1). Calia tornar a prémer l’accelerador, però una expulsió visitant encara ho posava més complicat. No obstant, l’equip d’Iglesias i Solé va aconseguir avançar-se amb 10 homes. L’infortuni va arribar en una jugada embolica dins l’àrea que va desembocar en l’empat del Banyoles sense donar temps a la reacció.

Juvenil B 4-0 Sant Feliu

Un duel amb domini altern en els primers compassos, en els quals el Guíxols va estavellar una pilota al travesser i l’Olot no acabava de combinar amb precisió. Mica en mica, els de Joan Miquel Salavedra es van anar entonant fins que van inaugurar el marcador. Fins i tot abans del descans, els locals podien haver ampliat l’avantatge, tot i que els ganxons també van tenir una doble oportunitat que va resoldre bé el porter. A la segona, els de la Garrotxa van estar molt situats sobre el terreny de joc, controlant el tempo, i van resoldre l’enfrontament amb tres gols més.

LA PROPERA JORNADA:

130 Partits temp 19-04-15 (1)

agenda18-4

Leave a Reply