La jornada al futbol base (18 i 19 abril)

LES CRÒNIQUES

La nova jornada del campionat de lliga a les categories inferiors de la UE Olot es va saldar amb un total de 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes, deixant de banda el partit de l’Infantil B contra el Peralada, que va ser ajornat. Aquí teniu els resums en profunditat del que va succeir en cada partit:

Quart 3-3 Aleví A

Una errada defensiva en els primers instants del partit va fer anar a remolc al nostre Aleví A durant els 90 minuts. Quan tot feia pensar en una derrota dels visitants després d’arribar a l’última part amb un desavantatge important (3-1), finalment els joves olotins van reaccionar per neutralitzar el marcador (3-3).

Aleví B 2-1 Quart

Un partit molt disputat entre el nostre aleví B i el Quart, el tercer classificat. Un matx molt igualat i veient sobre el camp dues propostes atractives de futbol i de mantenir la possessió i el domini del joc. Després de dues primeres parts sense gols, la tercera va desencadenar un reguitzell d’ocasions clares i de domini dels garrotxins, però coses del futbol, qui es va avançar va ser el Quart en l’única arribada a porteria. Ja en l’última part, els nostres futbolistes van saber seguir picant pedra fins aconseguir una meritòria remuntada final (2-1). Els entrenadors volen destacar l’esperit competitiu i la lluita dels jugadors, que van creure en el joc combinatiu fins l’últim minut  i apel·lant al sacrifici per capgirar un partit que s’havia complicat.

Coma Cros 7-3 Aleví C

Despres d’un bon començament marcant dos gols, l’equip olotí no va poder contrarestar el futbol directe del conjunt gironí en la resta de l’enfrontament. Un xoc marcat per la superioritat física dels locals i la fragilitat defensiva de l’Olot, sempre a remolc de l’estil de joc del Coma Cros.

Aleví D 3-3 Amer

Partit dominat de dalt a baix pels de Torres i Ferrés, que van oferir bones combinacions demostrant que el treball en els entrenaments dóna els seus fruits. El resultat mostra dos estils de joc ben diferents i els tècnics feliciten els jugadors per la bona feina realitzada.

Infantil A 1-3 Granollers

Un compromís en el qual la UEO va pecar de faltar d’encert en els metres finals. Els nois de Vegas i Juvanteny van proposar joc en tot moment, fent circular la pilota i generant arribades de perill. A l’altra banda, el Granollers va utilitzar un estil més directe i va marcar els seus tres gols en la recta final del partit. Una derrota injusta segons els tècnics, tot i que l’objectiu de continuar a Preferent la temporada vinent ja està assolit. Ara cal treballar per acabar de la millor manera aquests últims sis partits de lliga.

Infantil C 2-0 Santjoanenc

Un duel molt similar al de la setmana passada. El nostre Infantil C va arrencar amb molta intensitat i portant el pes del partit amb iniciativa i aproximacions destacades. A la segona, el ritme dels olotins va minvar i això es va traduir en la pèrdua del control i de la pilota. Paradoxalment, en aquest període va ser quan van aprofitar per marcar els dos gols i sentenciar un partit notable en línies generals.

Cadet A 0-1 Figueres

Una cita en la qual els de Sánchez i Barranco van controlar el tempo i van disposar de les millors oportunitats en les dues parts, però una jugada fortuïta i aïllada, en l’únic tir a porteria dels figuerencs, va desequilibrar la balança.

La Canya 0-9 Cadet B

Un enfrontament per anar provant diverses situacions de joc i diferents posicions dels jugadors. En general, la valoració és bastant positiva i es va veure un futbol per part dels de Luque i Clavaguera, especialment en la segona meitat. El ritme de joc va ser bastant baix degut a la poca oposició del rival.

Juvenil A 0-3 Sabadell

El Juvenil A rebia el líder de la categoria, el Sabadell, en un moment delicat pel que fa a lesions i sancions. Tot i això, van plantar cara i van competir com sempre, sobretot en la primera part, en la qual van dominar el rival portant el control i la iniciativa del joc. Però a la represa tot va canviar en cinc minuts; un penal dubtós i una centrada enverinada que es va acabar colant per l’escaire van donar un avantatge de 0-2 als arlequinats, que amb prou feines havien arribat a porteria. La victòria es posava costa amunt, però lluny de deixar-se anar, els d’Iglesias i Solé van mostrar-se íntegres i van demostrar les seves senyals d’identitat tot i que els va mancar en encert per retallar distàncies. Tampoc van poder evitar una bona jugada dels vallesans que van situar el 0-3 definitiu.

Esplais 2-3 Juvenil B

Partit discret del Juvenil B en un camp en mal estat i amb molta permissibilitat arbitral. El bloc empordanès va sortir fort i va tenir tres ocasions en els primers minuts de partit, fins que va arribar el primer gol.  A partir d’aquí, els de Joan Miquel Salavedra es van refer i van capgirar el marcador abans del descans (1-2). A la represa, l’Esplais va apretar i va tenir possibilitats d’igualar el resultat, però els olotins van realitzar una segona part molt solvent i fins i tot podien haver ampliat el seu compte golejador.

I LA PROPERA JORNADA:

–>131 Partits temp 26-04-15

agenda26-04

Leave a Reply