De virtual a real, toca el Villarreal

Últim partit de lliga a l’Estadi (diumenge, 17h) amb el propòsit de resoldre els petits serrells que manquen per assolir la salvació davant un rival, el Villareal B, que es troba a la zona mitja sense cap més al·licient que l’honor. Tot plegat, en una setmana marcada per les renovacions de Rojas, Gianni i del capità Abel, l’única baixa per a Rodri en una tarda amb un espectacle previ amb falcons muntat per les entitats de discapacitats de la comarca.

És l’hora dels adéus. Per uns s’ha fet curta, per altres s’ha fet llarga, però el que és una realitat és que la competició arriba al seu desenllaç amb un Olot força més tranquil que fa algunes setmanes. El cert és que la gran victòria contra el Lleida Esportiu ha estat un alleugeriment notable, no només moral sinó també des del punt de vista estadístic, un triomf que deixa a tocar la permanència, que només una catàstrofe o una carambola impensable de combinacions ens deixaria a prop de l’abisme. En tot cas, faríem bé de no relaxar-nos i d’anar per feina a sumar (amb un punt ens val, però en volem tres) contra un Villareal B a l’alça en el darrer mes de campionat. El filial groguet, que compta amb jugadors en plena progressió, encadena dues victòries consecutives i amb 51 punts, s’ha assegurat una recta final sense cap tipus d’angoixa però tampoc sense objectius més llaminers, el que s’anomena la famosa “zona de ningú”. Un inici del mes de maig que ja serveix als equips per planificar la temporada que ve. I un d’ells és l’Olot, que ja s’ha assegurat la continuïtat del central Jorge Rojas, del porter Gianni Cassaro i del gran capità, Abel Solé, que ha decidit continuar un any més (i ja en van 11) després de la lesió al peroné. Abel, de fet, és l’única baixa que té Rodri per un partit que es jugarà diumenge a les 17h a l’Estadi Municipal. Abans, per cert, es realitzarà una exhibició amb falcons ensinistrats que organitza la Coordinadora d’entitats de discapacitats de la Garrotxa, els membres del qual tindran el seu protagonisme sortint amb els jugadors i fent el servei d’honor (MÉS INFO). Un fi de festa per refermar els compromisos socials de la UEO, sempre implicada amb la ciutat. Una temporada en la qual n’hem viscut de tots colors, però ara toca el vermell, el nostre preferit. I amb l’afició al nostre costat, com ha de ser. Rematem-ho COM DÉU MANA!!

Reconeixement al Cadet B. Abans del partit també es rebrà amb tots als honors al Cadet B, que demà té molts números de proclamar-se matemàticament campió de lliga del Grup 3 de Segona Divisió. Els de Joan Luqueu i Pau Clavaguera han signat una temporada espectacular coronada amb l’ascens a Primera Divisió, el gran objectiu del curs.

La prèvia de Rodri: “Estem conscienciats que matemàticament encara no estem salvats i que tenim un partit molt important pels punts i per l’afició, per acabar amb bon gust de boca a casa. El Villarreal B és el filial amb més potencial i que té jugadors amb més nivell tècnic. És un equip que arriba en bona ratxa i ens posarà les coses molt complicades. L’Abel és una peça fonamental en tots els aspectes, tant dins el camp com en el vestidor. És un home de la casa, molt identificat amb el club i que ajuda a entendre-ho a la gent de fora. Demano un últim esforç a l’afició per lluitar, gaudir i celebrar amb nosaltres la continuïtat a Segona B”.

Precedents:  només en dues ocasions s’han enfrontat Olot-Villareal a la Garrotxa. La primera va ser contra el primer equip, la temporada 1978-1979, amb derrota per 0-2. La segona, l’empat sense gols (0-0) del curs passat. A Castelló de la Plana, l’Olot va perdre-hi per la mínima (1-0) el passat mes de desembre.

Baixes: Abel Solé (lesionat)

Convocatòria: per confirmar

Foto: Uri Santos, posa el cos davant el besaluenc Albert Blázquez. // Vavel.com

Leave a Reply