La jornada al futbol base (9 i 10 maig)

LES CRÒNIQUES

Tot seguit repassem la jornada en els equips de la Fundació Esportiva Olot, un cap de setmana força prolífic amb un balanç de 8 victòries (comptant els dos partits de l’Infantil C, que també va guanyar al Banyoles per 4-1), 1 empat i 3 derrotes. A més, menció especial per al Cadet B, que es va proclamar campió de lliga i ho va poder celebrar a l’Estadi Municipal abans del partit del primer equip. Aquí teniu les cròniques de tots els partits:

Aleví 6-2 Baix Ter

Un partit totalment controlat per l’Aleví A, que ja va arribar al descans amb un còmode 3-0. El Baix Ter va retallar diferències tot just començar el tercer quart, però els de Somovilla i Obrador van posar-hi més ganes per finalitzar amb un contundent 6-2, un treball quasi perfecte en tots els conceptes.

GEiEG 3-8 Aleví B

Un enfrontament no gaire complicat contra el penúltim classificat amb un bon joc en les dues primeres parts. La forta calor va fer disminuir la intensitat en la resta de partit, que al final va concloure amb el 3-8.

Aleví C 3 – 4 Sant Feliu de Guíxols

Un aparellament bastant igualat en tots els aspectes del joc, des del minut 1 fins al final de partit. Els jugadors olotins van donat la cara en tot moment  i no van deixat de lluitar fins a les acaballes. El partit es va acabar decantant pel conjunt empordanès però amb bon gust de boca per a l’equip local, que va competir al màxim fins al xiulet final.

Bisbalenc 2-7 Aleví D

Un compromís controlat des del primer minut amb molt bon futbol per part de l’Olot, que va tenir el domini de la pilota però que li va mancar ambició per aconseguir un marcador encara més ampli. No obstant, els entrenadors es mostren molt  satisfets per la imatge oferta i l’estil de joc proposat.

Terrassa 1-2 Infantil A

Tercera victòria consecutiva de l’Infantil A, que va oferir un bon joc els primers 25 minuts, dominant i generant moltes arribades. A partir d’aquí, els jugadors van abaixar les prestacions a causa de la calor i de la superioritat física del rival. A la segona part, els garrotxins van trobar la recompensa del gol però els vallesans seguien empenyent. Finalment, un clar penal va decantar la balança cap al nostre equip.

Figueres 8-2 Infantil B

Un duel dominat en tot moment pel Figueres, que va ser molt superior en intensitat i va comptar les seves ocasions per gols. En quant a joc, el matx va ser més igualat del que reflecteix el resultat. El bon nivell dels empordanesos, que té un peu a Preferent, va ser determinant per resoldre el partit. Els tècnics olotins assenyalen que cal millorar en alguns aspectes del joc.

Bosc de Tosca 0-4 Infantil C

Partit molt complert des de l’inici fins al final, amb molt bona actitud, bon joc i amb les idees molt clares. L’únic “però” va ser la finalització, ja que es van crear moltes ocasions de gols sense materialitzar. Setmana amb ració doble, ja que en partit endarrerit, l’Infantil C va superar amb força comoditat al Banyoles (4-1).

Vic 3-2 Cadet A

Derrota ajustada del Cadet A en terres osonenques en un xoc molt intens marcat per la forta calor. Primera part amb millors ocasions per a la UEO, que va anar al descans amb empat (1-1). A la segona part, els vigatans van aconseguir un avantatge suficient per emportar-se el partit. Tot i aquesta ensopegada contra un rival de la part baixa, els de Sánchez i Barranco segueixen a la 5a posició del Grup 2 de Preferent amb 43 punts, els mateixos que el Vilassar, i ben a prop del Banyoles.

Cadet B 12-0 Sant Pere Màrtir 

Bon partit del nostre Cadet B que va servir per certificar el primer lloc de la categoria. Els tècnics Joan Luque i Pau Clavaguera feliciten a tota la plantilla per la temporada realitzada i a partir d’ara, animen els jugadors a intentar resoldre i jugar els partits que queden amb la màxima il·lusió i ambició. FELICITATS CAMPIONS!!

Juvenil A 5-1 Masnou 

Victòria clara del Juvenil A contra el Masnou en el darrer partit de la temporada com a local disputat aquest cop a l’Estadi Municipal. Els primers 45 minuts es van caracteritzar per un conjunt olotí que portava la iniciativa del joc i que va tenir la calma per saber superar la pressió alta dels maresmencs. Un cop superada, els d’Iglesias i Solé van saber córrer a l’esquena d’una línia molt avançada obtenint un avantatge de 3-0 al descans. A la represa, la dinàmica va canviar una mica; els visitants van ser capaços d’equilibrar el domini de la possessió, però els olotins es van mostrar tranquils per esperar el seu moment per robar i contraatacar des de posicions més endarrerides. Al final, 5-1 i llestos per anar a disputar l’últim partit de lliga a Vilatenim, on esperen sumar els tres punts per posar punt i final a la bona temporada.

Juvenil B 1-1 Palamós

Meritori empat dels jugadors de Joan Miquel Salavedra contra el Palamós, que és el segon classificat d’aquest Grup 13 de la Primera Divisió juvenil. A l’Olot el trobem a la 8a posició amb 41 punts i immers en una molt bona dinàmica per intentar acabar la lliga el més amunt possible.

I LA PROPERA JORNADA:

–> 134 Partits temp 17-05-15

agenda17-5

Leave a Reply