La jornada al futbol base (23 i 24 maig)

LES CRÒNIQUES

Penúltim cap de setmana del mes de maig amb els equips que ja veuen el final de les seves respectives lligues a la cantonada. El balanç d’aquesta jornada en les categories que presenta la Fundació Esportiva Olot és de 5 victòries, 3 derrotes i 1 empat. A més, vam tenir dos amistosos, el del Cadet B contra el Vilablareix (2-1) i el de l’Aleví D a Les Preses (3-7).  Entre setmana, es va recuperar el Figueres-Juvenil B (4-1) i es va tornar a aplaçar l’Infantil B-Porqueres que es jugarà aquest dijous 29 de maig a l’Estadi (19:30). Tot seguit us facilitem els resums de tots els partits:

Aleví 4-1 Girona

Els d’Obrador i Somovilla es van poder treure l’espina que tenia clavada després de perdre 12-0 en el partit de la primera volta. Els olotins van fer un partit molt complert en tots els aspectes, sempre davant en el marcador, i va saber defensar-se molt bé davant l’equip més golejador de la lliga (186 gols). Amb aquesta victòria, s’asseguren la 4a posició a la classificació. Un Aleví A que va repetir el diumenge, en el qual va participar el Torneig JM Bruset a Cassà de la Selva amb derrota contra l’Espanyol (0-4) i triomfs davant el Cassà (6-0) i el Baix Ter (1-0).

Aleví B 7-1 Llagostera

Partit molt còmode amb bon joc dels olotins que, afegit a la gran efectivitat davant de porteria, va facilitar el camí per aconseguir tres punts més davant el Llagostera.

Aleví C 5-0 Unió Girona

Els de Delgà i Carré van tornar a mostrar la seva superioritat i van superar clarament la Unió Girona amb bon futbol i gols al camp del Morrot.

Atlètic Banyoles 3-4 Aleví D

Un matx en el qual es va veure un clar domini de l’Aleví D, sense acabar de matar el partit, fet va donar esperances al conjunt local, que més per empenta que per qualitat va ajustat al màxim el marcador. Un penal aturat pel porter garrotxí en els minuts finals va mantenir els tres punts pels de Ferrés i Torres, que van donar vida a un rival que podien haver sentenciat molt abans.

Infantil A 12-0 Gironès Sàbat

Una actuació molt complerta de l’Olot la que van poder gaudir a l’Estadi Municipal. Des del primer minut ja van buscar la victòria i ràpidament van poder marcar el primer gol. A la mitja part, el resultat era un còmode 5-0 i a la segona, els nois de Vegas i Juvanteny van seguir amb el mateix ordre i intensitat. Un bon partit abans d’afrontar l’última cita del campionat aquest proper cap de setmana.

Baix Ter 1-0 Infantil B

L’equip olotí va revertir la situació i es va notar un canvi en quant a intensitat i concentració. Va ser un partit igualat, en el qual els locals es van avançar en la sortida d’un córner i van saber aguantar el marcador. Hi va haver oportunitats clares a les dues àrees i el més just hagués estat un empat, però finalment no es va moure la victòria empordanesa.

Camprodon 1-1 Infantil C

Els tècnics consideren que es tracta d’un dels millors partits de la temporada, i a més contra el campió de lliga. Els de Sergi Vila i Llorenç Barris van ser dominadors del joc i de la possessió en gran part de l’enfrontament, igualant la superioritat física del Camprodon a través del bon tracte de la pilota. Per tant, amb aquest empat l’equip va demostrar les ganes de competir i millor jornada rera jornada.

Cadet A 2-1 Gironès Sàbat

Un duel molt controlat pels de casa, que van acaparar el domini de la pilota i van disposar de les millors ocasions. El Cadet A va anar per davant durant tot el partit (2-0) i només a les acaballes el Gironès va poder reduir distàncies amb un gol olímpic (córner directe).

Figueres 2-1 Juvenil A

El darrer partit de la temporada no va poder tenir el resultat desitjat per posar punt i final a un bon any. Els dos equips van jugar de tu a tu, prioritzant arribar a la porteria rival amb perill abans que vigilar que no els creessin ocasions. Això va provocar que es veiés un partit obert i amb moltes arribades per als dos conjunts. Un intercanvi de cops en el qual els de l’Alt Empordà en van sortir beneficiats, en part també per les nombroses pèrdues de pilota en la fase de creació dels jugadors que preparen Iglesias i Solé. Amb aquest resultat, el Juvenil A acaba el campionat a la 3a posició igualant la màxima puntuació de l’equip des de l’arribada de l’actual junta directiva.

Farners 3-1 Juvenil B

 El bloc de Joan Miquel Salavedra es va desplaçar a Santa Coloma molt minvat d’efectius, tant per malaltia com per lesió, i va donar la cara en tot moment però l’efectivitat del Farners va ser letal. Tot i les bones oportunitats que el Juvenil B no va saber materialitzar, els nostres futbolistes no van abaixar els braços i van tenir l’empat a l’abast fins que els selvatans van anotar el 3-1 definitiu en la recta final.

LA PROPERA JORNADA:

–> 135 Partits temp 24-05-15

agenda31-5

 

 

 

Leave a Reply