La jornada al futbol base (16 i 17 maig)

LES CRÒNIQUES

Queden ben poques jornades per acabar la competició i els equips premen l’accelerador per intentar realitzar el millor paper possible. També a la Fundació Unió Esportiva Olot, que aquest cap de setmana ens ha deixat 4 victòries i 5 derrotes en el global de les categories. Cal dir que els partits dels dos juvenils (A i B) a Figueres van quedar ajornats pel vent. De la resta, aquí us n’oferim cinc cèntims:

Bisbalenc 7-4 Aleví A

Un partit travat i incòmode per a l’Aleví A, amb un resultat que reflecteix el mal joc de l’equip. Els de la Bisbal van merèixer emportar-se la victòria en tot moment, encara que els visitants anaven guanyant (2-3) a la mitja part. Els empordanesos van mostrar la seva superioritat en les dues últimes parts, fet que també es va reflectir en el resultat final.

 Aleví B 3-2 Tordera

Partit dur i emocionant el d’aquest cap de setmana al Morrot. Nombroses ocasions i poc encert per part dels locals van permetre al Tordera posar-se per davant (1-2) a falta de 5 minuts. Però una vegada més, l’orgull i l’esforç dels nois d’Èric Vilanova i Adrià Banús van desembocar en l’èxtasi final. Una remuntada de mèrit i amb un gust molt dolç.

Sant Gregori 6-3 Aleví C

Partit marcat per la calor i per la llarga espera abans del partit per culpa de l’àrbitre. L’inici va ser fort dels locals (3-0) i un mal plantejament de l’equip de Delgà i Carré. A la segona part, però, un canvi de sistema i una major intensitat dels jugadors olotins va fer que el marcador es situés 4-3 a falta de 5 minuts per acabar. Finalment, dos contraatacs dels gironins van sentenciar l’Aleví C per deixar un 6-3 definitiu força injust.

Aleví D 6-0 Banyoles

Un enfrontament molt seriós per part dels olotins, que van dominar totes les parts per primer cop en aquesta temporada i van deixar  la porteria a zero, símptoma del bon treball realitzat durant tot l’any. Els entrenadors es mostren molt orgullosos de l’actitud i del nivell de joc dels joves futbolistes, que van fer les delícies del públic assistent.

Quart 4-3 Infantil A

Un duel en el qual l’Olot va llançar la primera meitat amb un resultat desfavorable de 3-0. A la represa, els visitants van millorar i van sortir millor que el Quart, fins al punt de quasi culminar la remuntada. Cal seguir i quedar-se amb la reacció del segon temps.

Infantil B 0-4 Quart

La manca de concentració en alguns trams de partit, sumat a la falta d’intensitat en les dues àrees, comporta que el conjunt olotí no acabi de revertir la situació. Els tècnics consideren que cal treballar per millorar en la recta final de lliga i que d’aquesta manera no es vegi tapada una bona temporada realitzada per l’Infantil B.

Infantil C 2-3 Les Preses

Un partit molt competit amb domini altern i molt de migcampisme. La superioritat física del contrari va provocar que l’Infantil C anés a remolc en totes les jugades. A l’equador de la segona meitat, i amb un 0-3 en contra, l’equip va continuar treballant fins a assolir el 2-3 i tenir l’última ocasió per empatar. Per tant, des del cos tècnic feliciten els jugadors per l’actitud i la millora evident que van mostrar.

Cadet A 4-3 Banyoles

Un compromís molt igualat en el qual es va avançar el conjunt del Pla de l’Estany amb un gol ben matiner. El domini de la pilota era pels de Sánchez i Barranco, que estaven mancats d’encert en l’aspecte ofensiu. Tot i això, abans de la mitja part els olotins van aconseguir l’empat. A la represa vam gaudir d’un festival de gols, fins que un gol de córner en l’últim va decantar la balança a favor de l’Olot.

La Cellera 3-15 Cadet B

Segurament va ser el millor partit de la temporada del Cadet B. Els de Luque i Clavaguera, ja campions de lliga i ascendits a 1a Divisió, van oferir un molt bon joc posicional i vertical quan era possible, l’única taca van ser els tres gols rebuts en accions esporàdiques que s’han de millorar.

I LA PROPERA JORNADA:

–>135 Partits temp 24-05-15

agenda24-5

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply