Germán Sánchez no renova el seu contracte

El central andalús, una de les grans revelacions de la temporada, ha decidit marxar tot i que la intenció del club era comptar amb ell de cara al curs següent. Germán considera que té millors ofertes i esperem que segueixi progressant en la seva nova aventura tal i com ha fet aquest any a l’Olot. 

Germán Sánchez va arribar l’estiu passat procedent del San Fernando CD (Cádiz) i ha ofert un magnífic rendiment a l’eix de la defensa, fent parella amb Rojas, i també en l’aspecte golejador, ja que ha marcat 4 gols gràcies al seu potent joc aeri. La voluntat del club era que Germán continués a la Garrotxa però, tenint en compte el seu gran any, el jugador ha estat temptat per ofertes superiors i ha pres la decisió de no acceptar la renovació. Molta sort, Germán!

Leave a Reply