Robert, Sana i Calavera tornen als seus clubs

Robert Simón, Sana N’Diaye i Jordi Calavera han finalitzat la seva cessió a la UEO després d’incorporar-se al mercat d’hivern i retornaran al seu club d’origen. Tres joves talents als quals donem les gràcies per posar el seu granet de sorra i ajudar a aconseguir la permanència de l’equip a 2a Divisió B. 

Robert Simón, extrem badaloní de 22 anys, tornarà al Llagostera després de marcar 3 gols amb la samarreta vermella i demostrar la seva verticalitat per la banda dreta. Sana N’Diaye, arribat des del Cádiz, ha suplert amb garanties l’absència per lesió d’Abel Solé i ha ofert bones prestacions al doble pivot. I per acabar, Jordi Calavera, el jove lateral del Nàstic, s’ha convertit en indiscutible al carril dret i esperem que mantingui la seva evolució amb el conjunt grana, immers en la lluita per pujar a 2a Divisió A. Agraïm a UE Llagostera, Cádiz CF i Nàstic de Tarragona les facilitats i la bona entesa en les cessions, al mateix temps que desitgem molts èxits als tres jugadors en la seva carrera esportiva. Fins aviat!

_MG_0296                       _MG_4970

Leave a Reply