Carta de comiat del fisio Albert Plana

Després de 9 temporades al club, el fisioterapeuta Albert Plana deixa la Unió Esportiva Olot i ho ha volgut fer amb una emotiva carta de comiat i nosaltres amb una petita entrevista. Des de la UEO només podem donar-te les gràcies per tot el que ens has aportat com a professional i com a persona, has posat el teu granet de sorra per al creixement de l’entitat i has demostrat un compromís, implicació i dedicació amb el nostre club, que de fet, sempre serà casa teva. Eternament agraïts, Albert! Molta sort i fins aviat! 

–> CARTA DE COMIAT

És difícil començar de manera diferent, les paraules més adients serien: GRÀCIES PER TOT.

Ha estat molt temps el viscut entre vestidors i camps de futbol. Hem pogut compartir històries amb una pila de companys. Hem tingut bons i mals moments, ¿poques dolces i també històriques. Podria explicar un llarg llistat d’anècdotes que converteixen aquesta experiència en inoblidable.

M’agradaria donar les més sinceres mostres d’agraïment al president, a la junta directiva, al delegat i a les secretàries. Igualment, a l’encarregat de material, jugadors del primer equip, ex-jugadors, tècnics i jugadors del futbol base, coordinadors, staff tècnic del primer equip, a la premsa i, com no, a l’afició. I sobretot a l’equip mèdic: al Quim, al Jose, al Sorin, al Ramonet, al Marc, al centre FISIOS i sense oblidar els companys fisioterapeutes que han format part de les files de la UEO en les passades temporades.

Desitjo que tot això sigui l’inici d’un gran cicle. Gran afició.

Gran UEO. Gràcies per tot.

Albert Plana.

–> ENTREVISTA

Amb què et quedes després de tots aquests anys al club? 

Em quedo amb les experiències i moments viscuts, que no han estat pocs, i també amb les moltes amistats que he anat forjant pel camí. Han estat moments inoblidables amb bons companys i amb el sentiment de treballar amb un equip molt unit, un aspecte que ha estat bàsic per anar superant tots els obstacles.

Les hauràs vist de tots colors…

Sí, hem tingut èpoques dolça però també molt dures, com quan intentàvem pujar de 1a Regional a Preferent. És un orgull haver viscut aquesta etapa gloriosa del club, l’Olot té molta història però fins ara no hem pogut pujar a 2a Divisió B i això ha estat un pas molt important per l’entitat i per la ciutat.

Un moment per recordar?

Sens dubte, el partit de l’Arandina a casa amb la celebració de l’ascens a 2a B ha estat el millor moment que hem viscut.

I professionalment, com ha estat el tracte amb els membres de la plantilla?

Ha estat fantàstic amb tots els integrants de la plantilla; jugadors, cos tècnic i entrenadors. Està clar que cada tècnic té les seves cosetes i la seva maneres de treballar, tot és questió d’adaptar-se i treballar en la mateixa direcció. El temps que he passat aquí (9 temporades) ja demostra com de gust hi he treballat. La clau de l’èxit és que hem fet les coses en conjunt, com un bloc.

Després de tants anys treballant aquí, enyoraràs la feina a la UEO?

Segurament ho trobaré a faltar. Ja no és una feina, sinó una manera de veure les coses i el fet de compartir el dia a dia amb els jugadors, cos tècnic, futbol base… No és fàcil d’oblidar. Espero seguir venint a l’Estadi a veure els meus companys i a veure com evolucionen. Seria fantàstic poder pujar algun dia a 2a Divisió A, si més no la promoció… m’agradaria molt!

Leave a Reply